VON Consulting aduce în România BTS Global Tournament

BTS Global Tournament se adreseaza companiilor ce doresc să pregătească un nou nivel de management și să le dezvolte angajaților perspicacitatea în afaceri.

Prin participarea la competiție echipele învață să gestioneze o afacere într-un mediu virtual, lipsit de riscuri. Iși dezvoltă astfel cunoștințele de marketing, domeniul financiar și de implementare a unei strategii de afaceri. Totul se desfășoară pe parcursul a 4 ani fiscali virtuali presărați cu dinamism din partea pieței, competitivitate și este un bun team building pentru membrii echipelor participante. 

Avantajele programului sunt perioada de desfășurare de numai 10 săptămâni, suportul pe care fiecare echipă îl primește prin echipa de facilitatori, programul flexibil de învățare prin practica și posibilitatea de a putea observa rezultatelor deciziilor strategice luate într-un timp foarte scurt.

La turneu participă anual 900 de echipe din întreaga lume care trec prin mai multe etape eliminatorii similar campionatelor de fotbal. Primele 3 echipe clasate primesc ca premiu o excursie pentru ceremonia de premiere, în 2009 aceasta a avut loc la Cannes.

Următoarea etapă a turneului începe în septembrie 2010, există însă posibilitatea de a organiza un turneu intern dacă se înscriu mai mult de 3 echipe din cadrul aceleiași companii.

Pentru mai multe detalii despre programe și referințe puteți utiliza următoarele date de contact:
http://vonconsulting.ro/bts-tournaments/
București: +40 72 615 2031
Brașov: +40 72 985 7122
Iași:+40 72 832 8169
office@vonconsulting.ro 
http://www.vonconsulting.ro