Vodafone aduce noi aplicații pe ecranele smartphone-urilor

La cea de-a patra ediție a Webstock, Vodafone România lanseaza noi aplicații pentru smartphone-uri, proprii și co-branded, o nouă versiune a browser-ului Opera Mini Vodafone, precum și un sistem de plată pentru aplicațiile din Ovi Store, direct pe factura Vodafone.

“Noile aplicații dezvoltate de Vodafone – MyVodafone și Vodafone Meteo, precum și versiunile co-branded ale unora dintre cele mai populare aplicații din România, sunt unul dintre pașii pe care îi facem pentru a aduce utilizatorilor noștri cel mai bun conținut pentru telefoanele mobile. De astăzi, clienții Vodafone au și un nou browser, Opera Mini Vodafone, pentru un plus de eficiență în conectivitatea online, pe cea mai bună rețea de date mobile din țară, în ceea ce privește acoperirea și viteză”, a declarat Dragoș Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone România.

Cu aplicația MyVodafone, disponibilă pentru smartphone-urile Android și, în curând, și pentru alte sisteme de operare, utilizatorii pot afla costurile și consumul de voce și date, prin serviciul Cost Control. În plus, aceștia pot vedea balanța ultimei facturi, precum și localizarea magazinelor Vodafone, pe o hartă interactivă. Utilizatorii aplicației vor rămâne constant la curent cu cele mai noi oferte Vodafone, accesând secțiunea Promoții.
De astăzi, utilizatorii pot vedea, în timp real, vremea din țară, cu aplicația Vodafone Meteo, dezvoltată în colaborare cu Administrația Națională de Meteorologie. Aplicația furnizează informații despre temperatură, presiune, umezeală și vânt și permite utilizatorilor să posteze informații despre localizare, temperatură și status pe rețelele sociale.
Vodafone lansează și o serie de aplicații co-branded. Printre primele titluri promovate de Vodafone în parteneriat cu dezvoltatorii se numără și unele dintre cele mai cunoscutele aplicații din România.
Astfel, cu aplicațiile co-branded Cinemagia, ComputerGames, Trilulilu și HomeMade, clienții au acces la cele mai recente informații despre filme, subiectele actuale de pe forumuri, conținut video generat de utilizatori și cele mai populare clipuri din România.
Numeroșii abonați ce descarcă aplicații din portalul Ovi Store beneficiază, de acum, de o modalitate suplimentară de plată, direct pe factura Vodafone. Astfel, fiecare aplicație contra cost care este descărcată din Ovi Store va fi trecută pe factura Vodafone, iar plata se va efectua odată cu achitarea celorlalte servicii furnizate de Vodafone.
Pentru o navigare îmbunătățită online de pe cele mai populare telefoane mobile, Opera, în colaborare cu Vodafone România, lansează o nouă versiune a browser-ului Opera Mini Vodafone, ce permite comprimarea traficului de date necesar pentru browsing. În plus, cele mai importante link-uri sunt grupate într-un ecran principal și pot fi accesate de către utilizatori printr-un singur click, cu aceeași experiență de navigare regăsita la un PC clasic.
Începând de astăzi, Vodafone România lansează un concurs dedicat dezvoltatorilor de aplicații pentru telefonul mobil din România, cu premii substanțiale. Astfel, profesioniștii din industrie sunt invitați să acceseze pagina www.vodafone.ro/oaresepoate, pentru a se înscrie într-un concurs care va premia soluțiile inovatoare oferite utilizatorilor de smartphone-uri, indiferent de platforma de operare.

SURSA: Computerworld