Up România şi ANIS au încheiat un parteneriat strategic pentru oferirea unor soluţii de motivare inovatoare angajaţilor din IT

Up România, unul dintre principalii jucători de pe piaţa emitenţilor de bilete de valoare din România, şi ANIS – Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii, au încheiat un parteneriat exclusiv cu obiectivul de a crea pentru angajaţii din industria tech soluţii personalizate de motivare.

Colaborarea cu ANIS reflectă dorinţa Up România de a susține nevoile şi aşteptările unui grup profesional special, pentru care specialiştii în HR caută în permanenţă soluţii inovatoare de motivare, retenţie şi loializare.

Într-o industrie extrem de competitivă şi dinamică cum este cea de IT, atragerea şi păstrarea talentelor au devenit principalele provocări pentru angajatori. Din perspectiva creatorilor de soluţii şi produse de motivare, credem că putem propune companiilor din această industrie noi instrumente care contribuie la starea de bine a angajaţilor. Parteneriatul cu ANIS ne oferă ocazia de a înţelege îndeaproape această comunitate şi de a veni cu soluţii inovatoare pentru cei care creează inovaţia”, a subliniat Elena Pap.

“Asociația noastră are ca principal obiectiv sprijinirea membrilor săi, iar acest lucru înseamnă și găsirea celor mai buni parteneri pentru fiecare arie de activitate. Acest parteneriat reprezintă pentru ANIS o oportunitate de a contribui la crearea unui mediu stabil în companiile membre. Într-o economie în care lupta pentru talente devine din ce în ce mai strânsă, învingătoare vor ieși organizațiile care vor reuși să găsească cea mai bună cale de a-și atrage, reține și motiva angajații”, a declarat Gabriela Mechea, Director Executiv ANIS.

***

Despre Grupul Up:

Grupul Up este un grup internaţional şi solid. Prezent în 19 ţări, Grupul Up îşi adaptează expertiza la specificul local. Zi de zi este alături de 26,6 de milioane de persoane din întreaga lume prin zeci de mărci de produse şi servicii: tichete, carduri sau aplicații mobile.

www.up.coop

 

Despre Up România

Up România face parte din Grupul Up și deservește peste 20.000 de clienți și 750.000 de beneficiari. Cu o prezenţă de 16 ani în România, compania oferă diverse instrumente de motivare și soluții financiare avantajoase pentru performanța business-ului companiilor:

  • Produse și servicii care facilitează viața de zi cu zi a salariaților prin accesul la beneficii în multe domenii – tichete pe suport de hârtie și carduri de masă Up Dejun, tichete cadou, vouchere pe suport de hârtie și carduri de vacanță, tichete de creșă
  • Soluții digitale interactive de incentivare și recompensare – STIM Online
  • Servicii dedicate comercianților
  • Soluții personalizate pentru modernizarea sectorului de acțiune socială – tichete sociale, tichete sociale pentru grădiniță
  • Soluții de susținere a activității companiilor mici și mijlocii – IMM-uri – platforma Up Achiziții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *