Ultimele zile de Super Early Bird discount la SEETEST 2019

Conferința de Testare Software din Sud-Estul Europei (SEETEST) va avea loc la București,  în perioada 26-27 Septembrie 2019 la Hotel JW Marriott.

 

Evenimentul este organizat anual de South East European Testing Board (SEETB) și Quality House, cu scopul de promovare a testărilor software și asigurarea calității în regiune. Conform tradiției, SEETB se desfășoară prin rotație în Bulgaria, Serbia și România. În 2018, evenimentul a avut peste 350 de participanți în capitala Serbiei- Belgrad.

Obiectivul principal al acestei ediții este să ofere participanților o mai mare varietate a subiectelor si speakerilor, extinzându-și astfel agenda pe 4 track-uri, în loc de 3. Printre speakeri  de renume din cadrul edițiilor precedente se numără Erik van Veendaal, Vipul Kosher, Paul Gerard.

Formatul evenimentului include și o zonă expo, unde sponsorii își pot prezenta produsele și serviciile, si pot interacționa cu participanții. După încheierea primei zile de conferință, SEETEST vă invită la un eveniment de socializare într-un cadru informal.

Accesați pagina de înregistrare la conferință pentru a profita de Super Early Bird discount de 30%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *