Ultima săptămână de înscrieri pentru obținerea unei finanțări de până la 500.000 de euro pentru startup-uri şi companii în dezvoltare

Antreprenorii care sunt în căutarea unei surse de finanţare pentru afacerea lor, se pot înscrie până pe 8 iunie în programul Start&Grow 2014, pentru a avea acces la antreprenori cu experienţă dispuşi să investească până la 500.000 de euro în start-up-uri şi companii aflate în dezvoltare.

Start&Grow 2014 este un program lansat de startups.ro pentru a susţine dezvoltarea unor afaceri promiţătoare, ajutându-i pe antreprenori să intre în legătură cu investitori alături de care să işi ducă afacerea la următorul nivel.

Programul se adresează persoanelor care au deja propria afacere sau urmează să lanseze un start-up şi au nevoie de un partener financiar pentru dezvoltarea business-ului pe termen mediu şi lung.

Pe lângă posibilitatea de a primi finanţare, cei selectaţi în program vor beneficia gratuit de mentoring şi know-how de business în legătură cu diferite aspecte ale afacerii lor.

Unii antreprenori preferă să îşi construiască singuri business-ul. Alţii, aleg calea parteneriatului. Noi îi căutăm pe cei care vor să îşi crească afacerea alături de un investitor care îi poate sprijini atât financiar, cât şi cu know-how de business„, spune Cristina Alexandru, Co-Fondator startups.ro.

În această rundă a Start&Grow 2014, antreprenorii-investitori deschişi la parteneriate de business sunt Alin Giurea şi Radu Tudorache.

Alin Giurea este un antreprenor cu experienţă de business de aproape 30 de ani, care a transformat Pambac, compania pe care a condus-o în ultimii ani, într-unul din liderii naţionali în domeniu, cu o cifră de afaceri de peste 50 de milioane de euro.

Radu Tudorache este un cunoscut antreprenor în serie, care gestionează afaceri în domenii diferite, precum producţie, servicii pentru companii şi educaţie, fiind de-a lungul timpului un investitor activ în programe de mentoring sau finanţare a start-up-urilor (Arena Leilor; Start&Grow 2010 etc.).

Pe lângă rolul lor ca investitori, Alin Giurea şi Radu Tudorache îi vor ajuta gratuit cu mentoring şi know-how de business pe cei selectaţi în program. Iar alături de ei, tot pe partea de mentoring şi know-how de business vor fi Todi Pruteanu (Business Strategy Manager, Microsoft Romania) şi Cătălin Teniţă (Managing Partner, Treeworks), pentru antreprenorii din tehnologie, şi Daniel Tigănilă (Consultant în investiţii) împreună cu Cristina Alexandru (Co-Fondator startups.ro), pe partea de strategie, new business şi comunicare.

Mentoringul şi know-how-ul de business vor fi oferite gratuit, în cadrul unor întâlniri şi evenimente de business, dar finanţarea se acordă în schimbul unui procent minoritar din companie (stabilit de antreprenori împreună cu investitorii).

Antreprenorii care doresc să participe în program trebuie să completeze formularul disponibil pe site-ul Start&Grow (http://www.startups.ro/startandgrow), ultima zi de înscriere fiind 8 iunie, 2014.

Vor avea prioritate în program antreprenorii cu minim 1 – 2 ani de experienţă de business, precum şi managerii cu cel puţin 3 ani de activitate, care vor să înceapă un business.

Programul se adresează în special afacerilor din următoarele domenii: Tehnologie, Agribusiness, Producţie, Servicii, Green Business, Inventică, Fashion, dar este deschis şi către afacerile din alte domenii.

—————————————————————————————————————————-

Start&Grow 2014 este un proiect startups.ro realizat cu sprijinul TreeWorks, Intercontinental Bucuresti, Finantare.ro, Elevate si Zelist.

Prima editie Start&Grow a avut loc in 2010, cand, impreuna cu Microsoft Romania, startups.ro a lansat primul accelerator de business din tara care se adresa afacerilor din toate domeniile de activitate, nu doar celor din tehnologie. Mai multe informatii despre prima editie puteti gasi aici, iar in acest material gasiti extra info despre schimbarea conceptului Start&Grow in 2014.

startups.ro este un proiect lansat la inceputul anului 2008, cu scopul de a-i sprijini pe cei care vor sa inceapa sau sa isi dezvolte propria afacere, atat prin publicarea unor materiale pe teme de business, cat si prin organizarea de evenimente si proiecte speciale dedicate antreprenorilor.

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *