Training ANIS cu Dan Gârlaşu – „Cum atingem eficienţa în vânzări”, Bucureşti, 22 septembrie

ANIS a lansat la începutul acestui an o serie de traininguri în format de workshop, pentru a veni in intampinarea interesului membrilor pentru programe alternative de educare continuă.
Scopul acestor workshopuri este să ofere participanţilor cunoştinţe practice în exercitarea profesiei. Tematicile vor include managementul de proiect, operaţiunile de vânzări, precum şi unele subiecte cu specific tehnic.

Workshopul „Cum atingem eficienţa în vânzări” este al doilea din această serie. Cursul este programat pentru data de 22 septembrie ac şi are durata de 1 zi.

Trainer: Dan Gârlaşu
Dan Gârlaşu este Director comercial în cadrul Oracle România din 2005, fiind responsabil în această calitate de bugetare, alocarea resurselor şi realizarea planului de vânzări de infrastructură tehnologică.
Deasemenea, din 2008 Dan Gârlaşu se ocupă în cadrul Oracle de business operations şi business support pentru Europa de sud-est.

Mai multe detalii puteţi găsi în prezentarea ataşată. Locurile sunt limitate, iar înscrierea se va face în ordinea „primul venit- primul servit”.

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri: Valerica Dragomir, v.dragomir[at]anis.ro, 021/312.13.97.