TenStep România organizează cursul „Introduction to CMMI” (13-16 sept)

TenStep România anunţă pentru luna septembrie o nouă sesiune a trainingului “Introduction to CMMI®”, destinat celor care vor să-şi crească performanţele de afaceri prin îmbunătăţirea proceselor interne. Cursul va avea loc în perioada 13-16 septembrie la sediul TenStep România (Str. Anastasie Panu nr. 50, sector 3, Bucureşti).

Important: Membrii ANIS beneficiază de un discount de 10% din taxa de participare. Pentru validarea calitaţii de membru ANIS, vă invităm să luaţi legătura cu echipa executivă a asociaţiei.

Realizat pe baza modelului CMMI® (Capability Maturity Model Integration) creat de către SEI (Software Engineering Institute), “Introduction to CMMI®” oferă participanţilor posibilitatea de a înţelege şi aplica în propriile organizaţii un model de îmbunătăţire a proceselor care şi-a dovedit eficacitatea în mii de organizaţii din lumea întreagă.

Un element de noutate îl constituie modulul suplimentar “CMMI for Services”, care se adresează tuturor organizaţiilor care prestează servicii.

„Introduction to CMMI®” este un curs oficial SEI (Software Engineering Institute) şi va fi sustinut de către Dna. Agapi Svolou, reputat specialist în Process Improvement pe baza modelului CMMI. Agapi Svolou este Visiting Scientist la SEI, CMMI Certified Instructor şi SCAMPI Lead Appraiser.

Participarea la acest curs va fi atestată prin acordarea SEI Certificate of Attendance (necesar celor care participă ca membri de echipă la evaluarile de tip SCAMPI).

Pentru mai multe detalii privind trainingul “Introduction to CMMI®”, vă invităm să accesaţi situl TenStep Romania, secţiunea Training.

Despre TenStep
TenStep România este prima companie românească abilitată ca Registered Education Provider (R.E.P.) de către Project Management Institute (PMI), încă din anul 2004. TenStep România este singura companie de consultanţă care oferă clienţilor săi servicii de Process Improvement pe baza modelului CMMI, fiind agreată de către Software Engineering Institute ca SEI Partner.
TenStep România este reprezentanta companiei americane TenStep, Inc., cu sediul central în Atlanta, S.U.A. şi cu birouri în alte 27 ţări. TenStep este specializată în servicii de consultanţă şi instruire pentru Managementul Proiectelor, Managementul Portofoliului de Proiecte, Imbunătăţirea Proceselor şi implementarea structurilor organizaţionale de tip Project Management Office.