Survey ANIS: Previziuni privind piaţa românească de IT în anul 2013

ANIS își propune să pregătească în perioada următoare mai multe materiale de prezentare despre evoluția estimată a industriei IT în România în 2013 – comunicate de presă, articole pe site/ blog, prezentări, etc

Pentru a ne ajuta în elaborarea acestor materiale, vă invităm să ne răspundeți la câteva întrebări despre modul în care compania dvs. percepe în acest moment piața și oportunitățile de dezvoltare. Vă invităm să folosiți pentru aceasta formularul de la adresa: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dHU1QnJxaVpzVHhNT25IWDNtSVhKNEE6MQ

 

Important

Informațiile de identificare (nume, funcție, companie, email) vor fi accesate exclusiv de echipa executivă ANIS, pentru a ne asigura că nu exista răspunsuri dublate și pentru a obține eventuale clarificări ulterior.

Răspunsurile dvs. vor fi folosite pentru documentarea generală a materialelor, iar completarea chestionarului nu atrage dupa sine automat mentionarea persoanei sau companiei în respectivele materiale.

Daca doriți ca răspunsurile dvs. să fie anonimizate –folosite doar pentru documentare și respectiv să nu fie citate ca atare în niciunul dintre materiale, vă invităm să vă exprimați această opțiune la sfârșitul chestionarului.