Studiu pentru îmbunătăţirea condiţiilor IMM-urilor din România

La solicitarea Comisiei Europene – Directoratul General pentru Dezvoltare Regională, Institutul de Studii Economice Internaţionale din Viena (WIIW), în colaborare cu experţi din România, va realiza o evaluare strategică a sectorului de întreprinderi mici şi mijlocii (IMM) din România.
Ca rezultat al cercetării, vor fi formulate şi înaintate către Guvernul României  un set de recomandări ce vor fi susţinute de Comisia Europeană.

Prin intermediul chestionarului se doreşte colectarea părerilor companiilor despre mediul de afaceri din România, planurile de dezvoltare a firmei, abilităţile şi competenţele pe care se pot baza precum şi părerea despre structurile de sprijin pentru IMM-uri.

Completarea chestionarului durează aproximativ 20 de minute. Răspunsurile vor fi procesate în mod anonim, astfel încât identitatea respondentului şi a firmei să nu fie dezvăluite. Cei ce doresc să afle rezultatele cercetării sunt rugaţi să indice adresa de e-mail la sfârşitul chestionarului.

Acest sondaj va fi procesat pe server-ul institutului WIIW din Vienna. Mai multe informaţii despre Institutul de Studii Economice Internaţionale din Viena (WIIW) pot fi găsite la adresa www.wiiw.ac.at .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *