Start&Grow: acces la cele mai bune resurse pentru start-up-ul tău

Patru afaceri promițătoare vor primi, timp de opt luni, acces gratuit la cele mai bune servicii și produse de business, precum și mentoring sau coaching din partea unor manageri și antreprenori cu experiență. Una dintre afacerile selectate poate să fie a ta. Citește ce trebuie să faci ca să intri în programul Start&Grow.

Start&Grow este un program lansat de startups.ro împreună cu Microsoft Romania pentru a susține dezvoltarea a patru afaceri promițătoare, oferindu-le gratuit cele mai bune resurse de business.

Suntem încântați că suntem partenerul principal al Start&Grow. Este rodul colaborarii începute în 2008 cu startups.ro în momentul lansării BizSpark pentru start-up-uri software. De astăzi, dezvoltăm acest parteneriat pentru a pune în valoare programele și serviciile Microsoft pentru antreprenori din toate domeniile, cum sunt Microsoft Online Services pentru productivitatea organizațiilor și European Union Grant Advisor pentru granturi și soluții de finanțare pentru afaceri”, Todi Pruteanu, Platform Strategy Manager la Microsoft Romania.

Intr-o perioadă când tot mai multe persoane vor să se asocieze cu noțiuni precum “start-up” și “antreprenoriat”, considerăm că sunt mult prea puțini cei care sprijină în mod real acest domeniu. Așa că am decis să continuăm demersul nostru de a-i ajuta în mod concret pe antreprenori și am lansat un program cu focus pe domeniile cheie ale unui business.

Mai multe puteți vizualiza aici:   http://www.startups.ro/analize/start-grow-acces-la-cele-mai-bune-resurse-pentru-start-up-ul-tau

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *