Sondaj ANIS: Dinamica pieţei muncii şi influenţa dezvoltării tehnologice asupra companiilor

Update: Pentru a da mai multor companii sansa de a completa chestionarul, termenul pana la care mai puteti contribui cu raspuns a fost prelungit pana la 1 noiembrie ac.

ANIS vă invită să participaţi la un scurt sondaj care acoperă capitolele angajări, tehnologii şi aşteptări referitoare la activitatea asociaţiei în aceste direcţii. Sondajul a fost conceput în contextul modificărilor frecvente ale dinamicii companiiilor, al schimbărilor pe care această dinamică le provoacă pe piaţa muncii, precum şi al modului în care companiile sunt influenţate de dezvoltarea tehnologică.

Sondajul poate fi accesat şi completat aici.

Sondajul este adresat în primul rând membrilor ANIS. Orice alte companii care doresc să participe sunt binevenite, pentru un plus de relevanţă a informaţiilor generate.

Materialele care vor rezulta în urma prelucrării datelor vor fi aduse la cunoştinţa membrilor ANIS, iar informaţiile vor fi folosite pentru creionarea viitoarelor proiecte ale asociaţiei şi pentru generarea de materiale de presă.

Pentru precizări legate de tratamentul datelor şi informaţiilor furnizate, vă invităm să consultaţi direct pagina sondajului.

Sondajul este deschis spre completare până inclusiv vineri, 21 octombrie.

Rezultatele sondajului se pot consulta aici: http://www.anis.ro/2011/12/19/companiile-de-software-cresc-numarul-de-angajari-in-2012/