Soluţiile de productivitate migrează spre cloud

Agora Group a organizat in data de 17 mai, Conferinţa de Tehnologie Agora cu tema Business Productivity Solutions la Hotelul Ramada Majestic din Bucureşti.

În deschidere, Eugen Schwab-Chesaru, Managing Director, Pierre Audoin Consultants, a declarat: „2010 a fost un an bun din punct de vedere al interesului pentru astfel de soluţii, dar un an dezamăgitor din punct de vedere al deciziilor pentru implementarea acestor soluţii. Există o distanţă destul de importantă între interesul pentru anumite soluţii şi popularitatea unor teme, conştientizarea nevoii pentru aplicaţii care să îmbunătăţească procesele de business şi deciziile de a se investi atât bani, cât şi energie şi resurse. Abordarea cloud a tehnologiei este o soluţie, o şansă pe care o poate avea o ţară subdezvoltată pentru a recupera din timpul pierdut, dar aici apare paradoxul că cei care nu cunosc foarte bine tehnologia o adoptă foarte greu. Cloud-ul este foarte greu de acceptat de către cineva care nu cunoaşte, dar extraordinar pentru cineva care ştie ce să ceară”.
                           
În continuare, Bogdan Laslău, Product Manager, Qualysoft, a prezentat soluţia Infinica: „Înlocuind termenul mai generic al tranzacţiilor cu unul ceva mai specific, al documentelor, identificăm premisele pentru un nou concept – compoziţia documentelor. Ce este această compoziţie de documente? Este, practic, o generare automată a documentelor şi acţiunile adiacente, inclusiv colectare de date din diverse surse, formatarea conţinutului, procesarea conţinutului pe parcursul generării documentelor şi managementul documentelor de ieşire, toate acestea sub forma unui proces monitorizat”.
                         
Propunerea BitSoftware este ca atunci când încercaţi să alegeţi un sistem care să vă eficientizeze compania, să aveţi în vedere o soluţie integrată, în condiţiile în care costurile pentru a menţine în cadrul companiei o soluţie disparată sau pentru a integra diferite soluţii sunt mult mai mari”, a spus Anca Cazacu, Marketing Manager, BIT Software.
                         
În încheiere, Aspazia Marin-Diu, Vice President / Commercial Director, Class IT, a adăugat: „Prin externalizarea IT-ului, o companie îşi asigură toată partea de suport IT şi tot ce înseamnă acoperire de riscuri pentru activitatea companiei, ceea ce se traduce în timp câştigat, timp care se transformă în bani”.
                           
Evenimentul a fost promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Ziare.com, Smart FM, Agora News, IT Trends şi Digital Trends. Alţi parteneri: ESET NOD 32, ARIES, ANIS, BVMW, Byblos, iNES, DigiSign.
                   
Sursa: Agora Group
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *