Soluții pentru Dezvoltarea Durabilă a Autorităților Publice Locale din Transilvania

Agentia BTL Design și trustul de presă Agora Group, împreună cu Federația Autorităților Locale din România (FALR), Asociaţia Oraşelor din România, Asociația Municipiilor din România, Asociația Comunelor din România, organizează joi, 17 februarie 2011, simpozionul de administrație publică: „Soluții pentru Dezvoltarea Durabilă a Autorităților Publice Locale”, Ediţia 1 Transilvania. Evenimentul va avea loc la Cluj-Napoca, Hotel Tulip Inn Sunny Hill, sala George Coșbuc, începând cu ora 09.00.

Conferința își propune să informeze și să pună în contact direct reprezentanți ai administrației locale, ai Guvernului și furnizorii de tehnologie și de soluţii financiare pentru a găsi cele mai fiabile și eficiente căi de modernizare a administrației publice locale.

Evenimentul se adresează reprezentanților administrației publice locale din regiunea Transilvania: președinți de consilii județene, primari de localități și reprezentanți ai instituției prefectului din județele regiunii Transilvania și cuprinde următoarele teme importante și actuale, atât pentru autoritatile locale, cât și pentru mediul de afaceri: soluții pentru dezvoltarea comunităților locale, soluții pentru izolarea termică a locuințelor, soluții în sprijinul dezvoltării durabile: soluții de eficientizare a activității / soluții de scădere a costurilor.
                       
În calitate de vorbitori oficiali vor fi prezenți reprezentanți din Ministerul Administrației și Internelor, Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, specialiști din Ministerul Comunicatiilor și Societății Informaționale, Comisia pentru Administraţie Publică – Amenajarea Teritoriului și Echilibru Ecologic și Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii, Parlamentul României, Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Vest. Vor susține prezentări pe tematicile enumerate reprezentanți ai companiilor BCR, CEC Bank, Progesa&Partners, Adeplast, Brinel.
                        
Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media Sătmăreanul, Magazin Sălăjean, PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Agora News, IT Trends.
                 
Sursa: Agora
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *