Situl ANIS are o nouă identitate

Lansăm astăzi o noua înfăţişare a sitului ANIS. Cu atât mai mult cu cât era pe lista noastră de obiective de ceva vreme, iar situl vechi a rezistat mai bine de 5 ani, îmi place să cred că este o realizare importantă.

Sper ca noua formulă să ne ajute la o mai buna organizare a informaţiei şi o mai bună intearcţiune, în primul rând cu membrii asociaţiei, dar şi cu alte categorii de vizitatori.

Mai sunt încă mici retusuri de făcut şi informaţii de organizat, ca în orice casă nouă, dar sperăm că în scurt timp le vom rezolva pe toate.

Noutăţi

Dată fiind orientarea noastră mai recentă către reţelele sociale, am inclus fluxul Twitter al ANIS în această nouă formulă.

Dupa cum puteţi constata, blogul asociaţiei găzduit până acum separat pe platforma WordPress a fost integrat în site, ca să concentrăm toate informaţiile care vin dinspre ANIS în acelaşi loc.

 

Adresabilitate

Situl nostru rămâne targetat către cei care sunt interesaţi de industria românească de IT, în particular de software şi servicii, şi în special de activităţile ANIS. Vom posta anunţuri despre proiectele noastre la care participarea va fi deschisă tuturor companiilor interesate, precum şi informaţii de interes general, pe marginea cărora vă veţi putea exprima părerea.

 

Accesul la informaţii

Conform celor de mai sus, unele pagini, secţiuni, sau posturi din site vor fi accesibile doar membrilor ANIS, respectiv reprezentaţilor acestora, prin intermediul datelor de logare furnizate la înscrierea în asociaţie, sau ulterior la cerere. Le mulţumim anticipat pentru întelegere celorlaţi cititori ai noştri.

 

Editare şi comentarii

Articolele din acest site vor fi editate şi publicate de membrii echipei executive ANIS şi ocazional de colaboratori şi parteneri ai Asociaţiei. Reprezentanţii firmelor membre ANIS vor avea acces la toate articolele de pe site şi vor putea posta comentarii în cadrul blogului.

Orice altă persoană va putea citi articolele şi posta comentarii la articolele de interes general, la care nu există un acces privilegiat pentru membri.

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *