Sfârșit de an la ANIS

sfarsit de anSuntem la sfârșitul unui an foarte interesant pentru ANIS, în care am « resetat » mare parte din activitatea asociației. Am reușit să așezăm la locul lor câteva lucruri esențiale pentru funcționarea asociației – ne-am mutat sediul, am mărit echipa, am refăcut identitatea vizuală a asociației, ne-am refăcut situl.

Mai important decat atât, am început și am continuat unele dintre cele mai interesante proiecte ale asociației de până acum, pe care ne dorim să le ducem mai departe și anul viitor:

Ne-am bucurat foarte tare să vedem că aceste proiecte au fost interesante și pentru dumneavoastră, membrii și partenerii noștri, și că a crescut implicarea în proiectele pe care le-am anunțat. Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi și pentru că susțineți ANIS.

Din partea mea și a colegilor mei vreau să le mulțumesc lui Andrei Pitiș și celorlalți membri ai Boardului ANIS pentru susținerea lor și – nu de puține ori – ajutorul efectiv în acțiunile și proiectele de anul acesta.

Nu în ultimul rând, le mulțumesc colegilor mei pentru munca lor, pentru efort și pentru entuziasm. Bogdan, Ioana, Iulia și din ianuarie și Laura – sper ca anul viitor să facem lucruri extraordinare împreună!

Vă dorim sărbatori minunate și un an nou excelent! Să ne auzim cu bine în 2014 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *