Sediul ANIS se mută în curând

Așteptam momentul anunțului de ceva vreme, dar acum, că suntem în linie dreaptă, îl putem face și oficial: biroul ANIS se va muta până la începutul lunii mai, într-o locație nouă – str. Nicolae Filipescu, nr. 39-41, Sector 2, București – în spatele fostei Ambasade SUA.

Update: Avem activată și localizarea pe Google Maps – o puteți vizualiza aici: http://goo.gl/maps/ujXvN

Operațiunile de mutare durează un pic mai mult decât ne-am fi dorit, pentru că includ câteva lucrări de amenajare indispensabile ca spațiul să aibă toate facilitățile necesare și să fie corespunzător cu imaginea ANIS. Lucrările sunt executate în proporție de 65%, iar mai jos puteți vedea stadiul actual.

Inainte_Dupa1

Vestea cea mai bună legată de noua locație – în afara de poziționarea excelentă, în centrul Bucureștiului, la 5 minute de stația de metrou Universitate – este că aici vom avea și o sală de curs. Incepând cu luna mai, trainigurile ANIS și diversele întâlniri vor avea loc la sediul Asociației.

Echipa ANIS va începe să lucreze în noul sediu înainte de sfârșitul lunii aprilie. Ne gândim să programăm o zi „Open Doors” și să vă invităm să ne vizitați în noua locație. Vom reveni cu un anunț oficial de îndată ce fixăm detaliile.

Cu această ocazie, ne face plăcere să vă anunțăm că vom fi vecini de palier cu TechHub Bucharest – spațiu de co-working și evenimente dedicat antreprenorilor în tehnologie, care va avea inaugurarea pe 8 mai.

Succes și viitorilor noștri colegi și vecini – sperăm să contribuim împreună la consolidarea comunității locale de tehnologie și antreprenoriat !

 

Etichete:

Un comentariu