Romanian Software Outsourcing Index – lansare înscrieri aplicație online

Datorită interesului crescut acordat catalogului Romanian Software Outsourcing Index, aflat la prima ediție în 2013, am hotărât deschiderea înscrierilor pentru varianta digitală a acestuia, respectiv aplicația online de pe situl www.anis.ro/rsoi.

Profilul de pe aplicația online va fi promovat pe aceasta timp de 6 luni, în perioada aprilie-octombrie, până la publicarea noii ediții a catalogului Romanian Software Outsourcing Index 2014.

Dacă firma pe care o reprezentați este interesată de înscrierea cu profil în aplicația online, vă invităm să completați Formularul de comandă și să îl transmiteți semnat și stampilat până la data de 31 martie ac pe adresa ioana.constantin@anis.ro, .

Pentru mai multe informații despre catalog puteți accesa – Prezentarea detaliată a Romanian Software Outsourcing Index

Prima ediție din 2013 a Romanian Software Outsourcing Index a fost distribuită în format tipărit (tiraj – 500 de exemplare) și respectiv în trei variante digitale – aplicație online, găzduită de situl ANIS la adresa www.anis.ro/rsoi, format .pdf și publicație online – http://issuu.com/anis_romania/docs/romanian_software_outsourcing_index.

Deoarece ne dorim ca acest catalog să fie un proiect anual al ANIS, înscrierile pentru ediția 2014 a catalogului vor fi deschise în iulie a acestui an. In măsura în care sunteți în continuare interesați de implicarea în acest proiect, veți primi un mesaj din partea noastră în momentul în care relansăm proiectul tipărit.

Pentru mai multe informaţii şi detalii luaţi legătura cu Ioana Constantin, Responsabil de proiect – ioana.constantin@anis.ro, 021-312.13.97.