Romanian Software Index 2017 – ediția tipărită

Am lansat Romanian Software Index în urmă cu 4 ani, în 2013, ca un canal prin intermediul căruia să creștem gradul de conștientizare, să promovăm companiile românești de software și servicii și, totodată, să le ușurăm eforturile de a pătrunde pe piețe internaționale.

ANIS primește constant cereri de oferte sau oportunități de proiecte din partea unor companii străine interesate de parteneriate cu companiile românești. Am început Romanian Software Index ca un instrument de promovare pentru membrii ANIS în acest context – și știm că acest instrument a funcționat” spune Valerica Dragomir, Director executiv ANIS.

Versiunea tipărită a indexului are un format compact, potrivit pentru canalele de promovare clasice și este distribuit în cadrul evenimentelor organizate de ANIS și partenere, către ambasadele României din piețele-țintă și către camerele de comerț bilaterale și asociațiile similare din străinătate, dar și către birourile comerciale din România ale ambasadelor străine pe a căror piață companiile românești au interese de afaceri.

Proiectul face parte din strategia ANIS de promovare a exporturilor de produse software și servicii IT.
Obiectivul acestui proiect este să crească oportunitățile comerciale ale companiilor de tehnologie, dar şi vizibilitatea României pe plan internațional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *