Romanian Software Index 2016 – ediția tipărită

Am lansat Romanian Software Index în urmă cu 3 ani, în 2013, ca un canal prin intermediul căruia să creștem gradul de conștientizare, să promovăm companiile românești de software și servicii și, totodată, să le ușurăm eforturile de a pătrunde pe piețe internaționale.

Catalogul tipărit Romanian Software Index a evoluat între timp într-o platformă web complexă, cu informații despre companii și industria românească, disponibile pe parcursul întregului an; ulterior, secțiunii de servicii deja bine reprezentate, i s-a adăugat secțiunea orientată spre produs.
Incă de la început am promovat atât catalogul tipărit cât și versiunea online, către audiențe internaționale, atât direct, cât și prin intermediul partenerilor și stakeholder-ilor din industrie.

Acum, la 3 ani de la lansarea proiectului, suntem mândri că Romanian Software Index servește ca punct principal de contact pentru propuneri de business cu furnizori de produse și servicii din România.
Companiile noastre au fost contactate de către clienți, ca urmare a prezenței lor în Romanian Software Index (print sau online), iar partenerii noștri recomandă RSI altor entități interesate, atât ca instrument pentru identificarea de noi parteneri sau furnizori de servicii în rândul companiilor românești, cât și ca instrument de bune practici pentru promovarea companiilor și a industriei românești, în ansamblu.

ANIS susține în continuare promovarea industriei și sprijină eforturile companiilor în atingerea potențialului maxim de creștere.

Sperăm că inițiativele noastre sunt de interes și ne dorim să vă avem pe toți – companii, clienți, parteneri – implicați în cât mai multe din proiectele noastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *