Romanian Software Index 2015

Am lansat înscrierile pentru cea de-a 3-a ediție a Romanian Software Indexsoftwareindex.ro, proiect care are ca obiectiv să sprijine promovarea la export a companiilor românești de produse software și servicii.

Platforma online www.softwareindex.ro va parcurge mai multe etape de dezvoltare pe parcursul anului 2015 pentru a deveni principalul canal de promovare pe piața globală a companiilor locale de software, atât pentru produse, cât și pentru servicii.

Versiunea tiparită a Romanian Software Index va avea un format compact, mai potrivit pentru canalele de promovare clasice și va apărea o dată pe an, în primul trimestru.

RSI 2015 va include în continuare 2 secțiuni principale:

  • Profile ale companiilor furnizoare de servicii
  • Prezentări de produs ale companiilor de software românești

Obiectivele proiectului rămân aceleași ca la edițiile trecute: creșterea oportunităților comerciale pentru companiile software, și în același timp a vizibilității internaționale a industriei românești de software și servicii.

Romanian Software Index se adresează exclusiv unei audiențe de business, cu scopul de a crește expunerea și oportunitățile comerciale directe pe piața internațională a companiilor românești.

Pentru mai multe informații despre proiect și înscriere, vă invit să luați legătura cu Roxana Seșcioreanu, Project Manager,  roxana.sescioreanu@anis.ro, 0742.077.203.

Membrii ANIS beneficiază de gratuitate la înscrierea pe platformă a câte unui profil pentru secțiunile de Servicii și respectiv Produs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *