Romanian Software Index 2014

social

Pe 19 noiembrie anul curent, am lansat catalogul Romanian Software Index – printat si online, acum pe un site propriu –www.softwareindex.ro . Ne propunem sa dezvoltam situl ca principala platforma de indexare a companiilor romanesti de software si servicii, folosind indicatori pentru filtrare, bine definiti.

Aceasta a 2-a editie a catalogului Romanian Software Index a inclus 2 sectiuni – una dedicata companiilor de outsourcing si una pentru produse. Obiectivele publicarii acestui catalog raman aceleasi ca la editia trecuta: cresterea oportunitatilor comerciale pentru companiile software, si in acelasi timp vizibilitatea internationala a industriei romanesti de software si servicii.

Catalogul Romanian Software Index va fi distribuit atat in Romania, cat si in strainatate, catre organizatiile de interes pentru promovarea industriei romanesti de IT, a produselor software dezvoltate in regim propriu si a companiilor de outsourcing. Distributia se va face atat online, printr-o campanie de emailing direct, cat si in format tiparit.

Speram ca prin intermediul campaniei de comunicare derulate de ANIS Romanian Software Index sa devina atat un instrument de promovare, cat si, in timp, un canal de generare de noi proiecte.

Pentru orice alte detalii, va stam cu placere la dispozitie.
Manager de proiect: Ioana Constantin – ioana.constantin@anis.ro