Romanian Business Accelerator organizeaza „Startups Marathon”

Romanian Business Accelerator va organiza „Start-ups Marathon”, in parteneriat cu Unicredit Tiriac Bank, pe data de 30 septembrie, de la ora 10.00, la sediul Unicredit Tiriac Bank din B-dul Expozitiei nr 1F Bucuresti, sala Bucuresti. Astfel, 50 de tineri, care doresc să inceapa propria afacere, vor avea ocazia sa-si prezinte ideile de business in fata unui juriu compus din antreprenori de succes si manageri de top.

Primele cinci cele mai bune idei de afaceri vor fi premiate dupa cum urmeaza: locul I – 10.000 de euro; locul II – 7.000 de euro; locul III 5.000 de euro; doua mentiuni in valoare de cate 3.000 de euro fiecare.

„Start-ups Marathon” face parte din programul initiat de Romanian Business Accelerator de sustinere a antreprenoriatului romanesc ca solutie de crestere economica si de combatare a somajului in randul tinerilor.

Inscrierile pentru „Start-ups Marathon” se pot face pe situl www.roaccelerator.ro . Sesiunea de depunere a ideilor de afaceri, insotite de un business plan minimal, se incheie pe data de 27 septembrie ora 22.00.

Cele mai bune 50 de idei, care vor fi prezentate pe 30 septembrie in fata investitorilor, vor fi selectate de o comisie formata din Marian Dusan, presedintele Romanian Business Accelartor, Rasvan Radu CEO al UniCredit Tiriac Bank, Felix Patrascanu managing director FAN Courier, Lucian Anghel, presedinte BVB,Malin-Iulian StefanescuCEO, EEU Software, Associated Partner Red Umbrella and Ludic Geek ,Multiple Companies. La conferita este asteptat si Primul Ministru Victor Viorel Ponta.