România va fi reprezentată la cel mai mare târg internațional de IT&C, CeBIT 2016

În perioada 14-18 martie 2016, la Hanovra în Germania va avea loc târgul CeBIT 2016, expoziția de IT&C apreciată ca fiind cel mai mare târg internațional anual de tehnologie. Tema principala a ediției din acest an va fi transformarea digitală și rolul informației, poziționându-se astfel ca un eveniment gobal dedicat digitizării.

Sistec va reprezenta România la CeBIT 2016, alături de alte companii IT locale și va prezenta la standul României propriile soluții dezvoltate pe baza unor tehnologii de top, perfect adaptate atât companiilor private cât și organizațiilor publice.

«Participarea Sistec la cel mai mare târg de profil IT&C din lume reprezintă momentul oportun având  în vedere experiența dobandită la multe alte târguri naționale și perfecționarea soluțiilor și serviciilor noastre. Ne dorim câștigarea de noi clienți, parteneri strategici, precum și promovarea IT-ului românesc », a declarat Radu Dinescu – Managing Director Sistec.

Vizitatorii vor primi consultanță de specialitate și vor avea oportunitatea să își formeze o imagine de ansamblu cu privire la soluțiile IT&C oferite de Sistec. Sistec este un integrator IT, o companie 100% românească care va prezenta pieței europene produse fabricate in România:

Soluțiile IT și suportul tehnic reprezintă arhitectura de bază pentru o afacere, motiv pentru care Sistec oferă  externalizare IT pentru companiile care doresc să se elibereze de problemele ce pot apărea la nivelul infrastructurii IT deținute. Astfel, putem prelua o gamă largă de funcții IT, incluzând servicii de rețelistică și mentenanță IT, servicii de suport și mentenanță pentru servere, computere, laptop-uri și alte echipamente IT, servicii de email, infrastructură, consultanță IT, etc. În concluzie, Sistec poate oferi externalizare IT completă, prin preluarea întregii responsabilități IT a unei companii – în special – a celor cu prezență națională.

Servicii Cloud – Rețeaua de comunicații de latență scazută, înalta disponibilitate și virtualizarea serverelor au dus la o serie de inovații care au fost denumite Cloud.  Aceste inovații au permis companiilor să achiziționeze și să utilizeze serviciile IT furnizate de un centru de date. Platforma noastră SIS Cloud livrează servicii IaaS, SaaS, PaaS.

Clienții pot accesa 24/7 servicii, găzduite în cele 3 Data Centere proprii, acreditate de către Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională.

Sistec are capabilitățile necesare dezvoltării unui produs de la stadiul de idee la livrarea versiunii finale a acestuia, fiind în măsură să acopere toate fazele necesare dezvoltării și mentenanței unui produs software. Cu ajutorul competenţelor şi experienţei specialiştilor noștri, oferim clienţilor soluţii informatice durabile şi complete, perfect adaptate cerinţelor şi specificului fiecărei activităţi.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *