România la CeBIT 2014: 17 companii în standul național


banner2_e_mare

 

 

România va fi prezentă cu pavilionul naţional la CeBIT 2014, cel mai important eveniment internaţional de expoziţii şi conferinţe dedicate profesioniştilor din domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, care se desfăşoară în Hanovra, Germania, în perioada 10 – 14 martie.

În cadrul standului naţional, sub sloganul „romaniaIT – Creative Talent. Technical Excellence” participă 17 companii – furnizori de servicii de dezvoltare software, dezvoltatori de aplicații și soluții complexe și producători de echipamente IT&C, cu scopul de a stabili noi parteneriate şi colaborări.
Târgul pune la dispoziţie un sistem de match-making unde furnizori şi potenţiali clienţi se pot întâlni pentru a discuta idei şi proiecte într-o manieră organizată.

Lotul delegaţiei române este format din companii ce provin din principalele centre ITC ale României: Bucureşti, Cluj, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Craiova. Cele 17 firme prezente în standul național romaniaIT la CeBIT 2014 sunt:

Participarea Romaniei cu stand național la CeBIT 2014 se înscrie în Programul naţional de promovare a exporturilor cu finanţare de la bugetul de stat şi a fost organizată de Ministerul Economiei, împreună cu ANIS – Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii din România.

***

La CeBIT 2014 participă peste 4200 expozanti din 72 de ţări, dintre care 34 cu pavilion  naţional. Peste 50% dintre expozanţi sunt firme din afara Germaniei, fapt ce probează gradul ridicat de internaţionalizare al manifestării. Pentru ediția din acest an organizatorii se așteaptă la peste 230.000 vizitatori, în principal specialişti şi factori de decizie din domeniu.