Reducerea costurilor prin controlul documentelor

Agora Group a organizat vineri, 6 aprilie, conferinţa cu tema Document Life, la Hotelul Intercontinental din Bucureşti.

In deschidere, Dan Garlasu, vicepresedintele ANIS a facut o analiza a modului in care evolueaza atat tehnologia cat si modalitatile de manupulare a documentelor.
Alexandru Baciu, Senior Sales Consultant, SOA&ECM, Oracle, a prezentat în deschidere soluţiile Oracle pentru content management: „Când vorbim despre cerinţele clienţilor pentru managementul de conţinut, trebuie să facem o diferenţă între problemele cu care se confruntă creatorii de conţinut şi utilizatorii conţinutului. Creatorii de conţinut sunt interesaţi de integrarea desktop, managementul meta-datelor, controlul versiunilor şi al proceselor de control al aprobării documentelor. Utilizatorii de conţinut sunt însă interesaţi de accesul către conţinutul relevant pentru munca lor, fie el prin integrare cu o soluţie business sau prin acces la un site web”.
Printre soluţiile HP de optimizare a proceselor de business bazate pe documente se numără soluţiile de printare hardware, consumabilele, serviciile. Cristian Gîlmeanu, Head of IPG Managed Enterprise Services, HP România, a pus accentul pe valorile HP în ceea ce priveşte optimizarea proceselor: reducerea costurilor prin simplificarea design-ului documentelor şi un consum mai mic de hârtie, precum şi creşterea vitezei de răspuns a proceselor de business, simplificând astfel munca departamentelor de marketing şi îmbunătăţind experienţa de printare.
Florin Grigore, OPS Consultant, Konica Minolta, a scos în evidenţă importanţa printării securizate, vorbind despre aplicaţiile pentru procesele standard: captura şi distribuţia de documente, managementul documentelor, conectivitatea, accounting, securitate şi control, până la managementul echipamentelor.
Mihai Ciobanu, Product Marketing Manager Xerox România, şi Bogdan Gheţău, Office Solution Production Specialist Xerox România, au vorbit despre provocările companiilor în managementul documentelor: partajarea informaţiei cu mai multe grupuri, protejarea documentelor confidenţiale, procesarea documentelor şi obţinerea automată a informaţiilor, rutare şi editare electronică, invulnerabilitatea informaţiilor digitale în situaţii de forţă majoră.
În încheiere, Mihai Jumugă, Consultant IT Class IT Outsourcing, a prezentat soluţii de print control pentru companii. Acestea reduc costurile de print ale unei companii cu până la 20% lunar şi oferă control atât asupra volumului de documente printate, cât şi al securităţii documentelor şi a informaţiilor printate. „Soluţiile de print control au şi un beneficiu extins: reducerea impactului negativ asupra mediului înconjurător”.
SURSA: AGORA
Etichete: