RABN, organizaţia profesională a românilor din Silicon Valley, îşi extinde activitatea

Romanian American Business Network, organizaţia profesională a românilor din Silicon Valley (California), anunţă organizarea periodică de întâlniri (meetups) în oraşul Palo Alto cu membrii acestei organizaţii.
Informaţii despre aceste întâlniri şi despre membrii comunităţii pot fi consultate la adresa www.meetup.com/RABN-SV/.

Membrii comunităţii RABN se întâlnesc în mod regulat pentru a discuta aspecte legate de afaceri, despre modul de derulare a garanţiilor de afaceri dintre România şi Statele Unite ale Americii, oportunităţi de afaceri în cele două ţări, crearea de noi locuri de muncă, precum şi orice alte subiecte interesante pentru comunitate. Membrii RABN sunt atât români din diaspora, din San Francisco Bay Area, studenţi români în SUA, sau persoane interesate de relaţiile cu Romania. Membrii RABN încurajează participarea la întâlnirile proprii a tuturor celor interesaţi de subiectele propuse spre discuţie. 

Primul pas pentru a intra în contact cu organizatorii şi membrii RABN este înregistrarea pe site-ul menţionat, rămânând astfel la curent cu temele de discuţie şi evenimentele viitoare găzduite. Membrii RABN pot posta direct subiectele de care sunt interesaţi şi pe care doresc să le discute în cadrul întâlnirilor periodice sau pot prezenta oportunităţile de afaceri pentru care caută parteneri sau investitori.

Pentru orice alte informaţii vă invităm să luaţi legătura cu organizatorul principal al RABN:
Dl. George Roth, Preşedinte CEO Recognos Inc., San Francisco, CA
www.recognos.com, Tel: 415 254 3154

Informare primită prin amabilitatea Consilierului economic al României în San Francisco, dl. Răzvan Dumitrescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *