Promoție pentru companiile care devin membri ANIS

În perioada septembrie-decembrie 2014, companiile interesate să obțină calitatea de membru al Asociației Patronale a Industriei de Software și Servicii – ANIS, beneficiază de gratuitate la plata cotizației.

Promoția se adresează companiilor de toate dimensiunile, startup-uri, IMM-uri, multinaționale sau filiale ale acestora, de pe tot teritoriul României, care au ca obiect de activitate producția, dezvoltarea, integrarea și prestarea de servicii software, web sau mobile.

Prin această acțiune, patronatul ANIS, dorește să promoveze avantajele asocierii și implicării companiilor în deciziile care guvernează industria în care iși desfășoară activitatea.

De asemenea, patronatul dorește ca prin această promoție, să crească reprezentativitatea la nivel național, pentru a îmbunătăți eficacitatea acțiunilor de lobby și pentru a eficientiza fluxul de informații relevante către centrele IT din țară.

În prezent ANIS reprezintă peste 30% din industria locala de software și servicii (cifră de afaceri) afirmându-și poziția de lider prin acțiunile pe care le întreprinde în numele, beneficiul și cu participarea companiilor membre.

Puteți să consultați avantajele pe care le au companiile membre aici : http://www.anis.ro/membri/beneficiile-membrilor

În cadrul promoției, companiile vor beneficia de gratuitate pentru toată perioada anului 2014, în baza formularului de adeziune și a achitării cotizației de membru aferente anului 2015.

Pachete de membership pentru companii de toate dimensiunile: http://www.anis.ro/membri/informatii-de-aderare

Sumele plătite către ANIS sub formă de cotizații anuale se deduc intregral din impozitul pe profit, în baza legii patronatelor, astfel încât companiile pot bugeta implicarea anuală, în cadrul ANIS, în afara bugetului de marketing.

Cotizațiile de membru facilitează activitatea executivă a asociatiei patronale și acțiunile pe care le întreprindem pentru promovarea și sprijinirea continuă a industriei românești de software.

Lista membrilor ANIS : http://www.anis.ro/membri/lista-membrilor

Aflați mai multe despre patronatul ANIS : http://www.anis.ro/wp-content/uploads/2014/09/Prezentare-Generala-ANIS-08-2014-PDF.pdf 

Pentru informații suplimentare despre promoție, adeziune și activitatea patronatului, luați legătura cu dl. Bogdan Rusu, Business Relationships Managerbogdan.rusu@anis.ro.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *