Promoție Membership Gratuit 2015

Companiile care au activități în industria de software și servicii și care nu au mai facut parte din asociație, pot să devină în această toamnă membri ai Patronatului ANIS gratuit, beneficiind astfel de serviciile asociației și informările legate de acțiunile ANIS, ce pot fi de interes strategic.

În cadrul acestei ofertei speciale, compania va beneficia de gratuitate la plata cotizației pentru perioada septembrie-decembrie 2015, în baza completării formularului de adeziune și a achitarii integrale a cotizației de membru aferente anului 2016.

Pentru detalii despre valoarea cotizației anuale de membru, vă invităm să consultați: http://www.anis.ro/membri/informatii-de-aderare.

Prin această acțiune, dorim să promovam avantajele asocierii companiilor la nivel de industrie și implicării firmelor în deciziile care guvernează industria romanească de tehnologie.

Implicarea companiilor din industrie în definirea strategiei pentru creșterea industriei se face prin intermediul ANIS, intr-o manieră susținută, profesionistă și transparentă.

Obiectivul asociației este să crestem reprezentativitatea Patronatului la nivel național, pentru a îmbunătăți eficacitatea acțiunilor de advocacy și pentru a eficientiza fluxul de informații relevante către și dinspre centrele IT din țară.

În prezent ANIS reprezintă peste 35% din industria locală de software și servicii (C.A.), afirmându-și poziția de lider prin acțiunile pe care le întreprinde în numele, beneficiul și cu participarea companiilor membre, astfel crescând constant impactul și relevanța industriei în politicile guvernamentale și fiscale, pentru a crea și menține un context de business favorabil pentru companii.

ANIS include printre membrii săi peste 130 de companii de toate dimensiunile, de la start-up, IMM, multinaționale sau filiale ale acestora, de pe tot teritoriul României, care au ca obiect de activitate producția, dezvlotarea, integrarea și prestarea de servicii software, aplicații și dezvoltare web sau mobile.

Pentru mai multe informații despre avantajele pe care le au companiile membre, va invit sa consultati informațiile de pe site-ul nostru: http://www.anis.ro/membri/beneficiile-membrilor

Important: Sumele plătite către ANIS sub formă de cotizații anuale sunt deductibile la calculul impozitului pe profit.*

Cotizațiile de membru facilitează activitatea executivă a Asociației Patronale și acțiunile pe care le întrepreindem pentru promovarea și sprijinirea continuă a industriei românesti de software și servicii. * Conform art. 21, alin. 2) lit. m) și  alin. 4) lit. s) din Codul Fiscal. – Participarea în ANIS nu reprezintă o formă de sponsorizare.

 Pentru mai multe detalii despre adeziune și activitatea patronatului, va rog să trimiteti un mesaj la adresa: membership@anis.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *