Proiecte legislative în dezbatere la Ministerul Muncii pe tema uceniciei și stagiilor

In contextul preocupărilor ANIS legate de educație și respectiv de legatura între industrie și mediul academic, vă informăm despre proiectele aflate în consultare publică pe situl Ministerului Muncii:

Vă invităm să consultați documentele respective, iar în măsura în care sunteți interesați de subiect și aveti propuneri de modificări la textele respective, să transmiteți către ANIS un document care să includă textul vizat, propunerea de modificare și motivația acesteia.

Persoana de contact: Valerica Dragomir, v.dragomir@anis.ro.

Vă reamintim, în cadrul ANIS funcționează un grup de lucru pe teme de Educație, coordonat de dl. Dan Gârlașu, Vicepreședinte ANIS responsabil de educație și de legătura cu mediul academic din partea Boardului asociației. Primul subiect luat în discuție de grupul de lucru a fost modalitatea de organizare și oficializare a stagiilor de durată, atât din perspectiva studenților și universității, cât mai ales din perspectiva companiilor. Pentru mai multe detalii despre activitatea grupului de lucru pe Educație: Valerica Dragomir, v.dragomir@anis.ro.