Parteneriat ANIS – Noerr


Noerr: Finanțări de până la 10.000 euro pentru proiecte de consultanţă

Prin Programul BERD Small Business Suport, companiile romanești eligibile au posibilitatea de a obține subvenții reprezentând până la 75% din costul net al unui proiect de consultanţă, dar nu mai mult de 10.000 Euro. Se acoperă astfel o gamă foarte largă de proiecte de consultanţă, ajutând la îmbunătățirea performanţei economice şi la creșterea competitivității beneficiarilor: Restructurare / reorganizare; Studii de fezabilitate; Identificarea de parteneri comerciali şi strategici; Consultanţă în dezvoltarea planului de afaceri; Implementarea şi perfecționarea sistemelor de management informațional (MIS); Consultanţă în marketing; Consultanţă tehnică; Audituri şi bilanțuri energetice; Bilanțuri de mediu; Proiectarea şi modernizarea liniilor de producție; Alte servicii de consultanţă.

Noerr: Prelungirea perioadei pentru depunerea cererilor de finanțare pentru ajutoare de stat până în 28 noiembrie

Prin parteneriatul încheiat de ANIS cu Noerr, vă transmitem o informare referitoare la extinderea ferestrei de depuneri de aplicații pentru schema de ajutor de stat pentru crearea a minim 10 locuri de muncă. Ministrul Delegat pentru Buget a anunțat prelungirea primei sesiuni de înregistrare a cererilor de acord pentru finanțare în baza schemei de ajutor de stat stabilită prin Hotărârea Guvernului nr.

Noerr: Deschiderea sesiunii de depunere a cererilor de finantare pentru ajutoare de stat – 22 septembrie

Prin parteneriatul incheiat de ANIS cu Noerr, va transmitem o informare referitoare la deschiderea ferestrei de depuneri de aplicatii pentru schema de ajutor de stat pentru crearea a minim 10 locuri de munca. Ministrul Delegat pentru Buget a anuntat deschiderea primei sesiuni de inregistrare a cererilor de acord pentru finantare in baza schemei de ajutor de stat stabilita prin Hotararea Guvernului nr.

Noerr: Propuneri de lege și scheme de ajutor de stat, pe rol în acest moment

Propuneri legislative aflate in dezbaterea Parlamentului Romaniei 1. Proiect de lege privind crearea unui cadru favorabil dezvoltarii de microintreprinderi Prin acest proiect de lege se urmareste oferirea in cadrul programului Start-up pentru tineri, a spatiilor de birouri necesare desfasurarii activitatii firmai in primul an de activitate, fara perceperea de chirii pe parcursul aceluui an.

Noerr: Noutăţi legislative pentru companiile de IT

Acest articol este publicat ca urmare a parteneriatului dintre ANIS și Noerr pentru consultanță privind inițiative fiscale, financiare și legislative. Transpunerea Directivei 2011/83/UE privind drepturile consumatorilor Directiva 2011/83/UE privind drepturile consumatorilor, a fost în cele din urmă transpusă prin O.U.G.

Parteneriat ANIS – Noerr pentru consultanta privind initiative fiscale, legislative si de politici publice

Pentru o perioada de 6 luni, in perioada 1 iulie – 31 decembrie 2014, ANIS va colabora cu compania de consultanta Noerr , pe cateva initiative fiscale, financiare si legislative cu scopul de a evalua modul in care asociatia noastra crea mai multa valoare membrilor nostri in aceste domenii.