Întalniri regionale ANIS


Dezbatere PIN Magazine – ANIS Meetup Regional

A doua ediție a dezbaterilor PINMagazine este organizată în parteneriat cu ANIS – Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii și are loc la FabLab Iași, pe 26 februarie 2018, începând cu ora 10:00. Temele de discuție de la această dezbatere vor fi implicațiile noului Cod Fiscal în 2018, în special în ce privește transferul contribuțiilor de la angajator la angajat, și respectiv accelerarea „producției” de talente și abilități.

ANIS Business Meetings – Cluj Napoca, 26 iunie, ora 16:00

Pe 26 iunie, în Cluj Napoca, vă invităm la o nouă întâlnire din ciclul ANIS Business Meetings, pentru a discuta despre proiectele ANIS și activitățile noastre în perioada următoare. Invitația se adresează în special membrilor ANIS din Cluj Napoca și din regiune, dar orice reprezentant al unei companii membru ANIS este binevenit să participe la discuție.

Intalnire Regionala ANIS la Iasi, joi, 15 mai

ANIS organizeaza la Iasi, in cadrul conferintei Afaceri.ro, o noua intalnire din seria „ANIS | Intalniri regionale“ la care invita reprezentantii companiilor din regiunea de nord-est a tarii, pentru a le prezenta rezultatele primului studiu realizat asupra industriei romanesti de software si servicii si strategia patronatului de dezvoltare a acesteia.

Post-eveniment: “Industria IT: cum funcționează modelul de business bazat pe inovație?” – Timișoara, 2 aprilie

Săptămâna trecută ANIS împreună cu ARIES Timișoara, Cluster-ul regional ITC – Regiunea de Vest și Timișoara Startup Hub a organizat în cadrul Timișoara Business Days  dezbaterea cu tema “Industria IT: cum funcționează modelul de business bazat pe inovație?”. Din panel au făcut parte : Teodor Blidăruș, Vicepreședinte ANIS responsabil de educație continuă Horațiu Moldovan, Membru în Boardul Clusterului regional IT Radu Ticiu, CEO Timișoara Startup Hub Daniel Giurea, Președinte ARIES Timișoara Invitatul special al întâlnirii a fost Radu Georgescu, angel investor și Fondator al Gecad Group.

Eveniment “Industria IT: cum funcționează modelul de business bazat pe inovație ?” – Timișoara, 2 aprilie

Vă invităm să luați parte la o nouă dezbatere cu tema “Industria IT: cum funcționează modelul de business bazat pe inovație ?” organizată de ANIS, ARIES Timișoara, Cluster-ul regional ITC – Regiunea de Vest și Timișoara Startup Hub.

Dezbatere “Industria IT: cum funcționează modelul de business bazat pe inovație ?”- joi, 26 septembrie, Cluj Napoca

Vă invităm să luați parte la o dezbatere organizată în comun de ANIS, ARIES Transilvania și Cluj IT Cluster cu tema “Industria IT: cum funcționează modelul de business bazat pe inovație ?”. Intâlnirea face parte din suita evenimentelor Business Days Cluj Napoca și va avea loc joi, 26 septembrie, începând cu ora 18:30, la Grand Hotel Italia din Cluj.

ANIS | Intâlniri regionale

Ne face plăcere să anunțăm o nouă întâlnire din seria „ANIS | Intâlniri regionale” cu companiile din regiunea Oltenia, organizată în Craiova, miercuri, 3 iulie, începând cu ora 17.00, la sediul Facultății de Drept și Știinte Administrative, et. 1 (Sala de judecată), Calea București, nr.

Intâlnire ANIS cu comunitatea locală IT&C din Cluj Napoca (follow-up)

Cum vă anunţam aici, săptămâna trecută a avut loc o întâlnire ANIS în Cluj Napoca la care au fost invitaţi să participe membrii asociaţiei, dar şi alte companii software din Cluj şi din regiune. Mulţumim colegilor de la ARIES Transilvania pentru sprijinul acordat în organizarea întâlnirii.