Romanian Software Index


Romanian Software Index 2017 – ediția tipărită

Am lansat Romanian Software Index în urmă cu 4 ani, în 2013, ca un canal prin intermediul căruia să creștem gradul de conștientizare, să promovăm companiile românești de software și servicii și, totodată, să le ușurăm eforturile de a pătrunde pe piețe internaționale.

Romanian Software Index 2015

Am lansat înscrierile pentru cea de-a 3-a ediție a Romanian Software Indexsoftwareindex.ro, proiect care are ca obiectiv să sprijine promovarea la export a companiilor românești de produse software și servicii. Platforma online www.softwareindex.ro va parcurge mai multe etape de dezvoltare pe parcursul anului 2015 pentru a deveni principalul canal de promovare pe piața globală a companiilor locale de software, atât pentru produse, cât și pentru servicii.

Romanian Software Index 2014

Pe 19 noiembrie anul curent, am lansat catalogul Romanian Software Index – printat si online, acum pe un site propriu –www.softwareindex.ro . Ne propunem sa dezvoltam situl ca principala platforma de indexare a companiilor romanesti de software si servicii, folosind indicatori pentru filtrare, bine definiti.

Lansarea inscrierilor in Romanian Software Index

Ne face placere sa va anuntam cotinuarea proiectului lansat anul trecut, intr-o noua formula: Romanian Software Index – Catalogul firmelor de software din Romania. Lansarea Romanian Software Index 2014 este prevazuta pentru inceptul lunii noiembrie 2014. In urma interesului exprimat de dvs, am decis ca aceasta a 2-a editie a Catalogului sa includa 2 sectiuni – una dedicata companiilor de outsourcing si una care va include prezentari ale  solutiilor software proprii dezvoltate de companiile românești.

Post-eveniment: Misiune economică organizată de ANIS la Viena, 4-5 iunie ac

In perioada 4-5 iunie 2014, ANIS a organizat o deplasare de tip misiune economică în Viena, Austria. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Camera de Comerț a Austriei și cu sprijinul Biroului Economic din cadrul Ambasadei României la Viena. Din delegația română au făcut parte următoarele companii: Ambo Software, Fortech, IT Six Global Services, Lasting Software și Ropardo.

Forum IT Romania – Austria, Viena, 4 iunie 2014

ANIS va organiza împreună cu Camera de Comerț Austriacă și cu ajutorul Biroului Economic al Ambasadei României in Viena evenimentul “Forum IT: Romania-Austria” in 4 iunie 2014 la Viena. Forumul face parte dintr-o misiune economică organizată de ANIS în Viena, la care vor participa următoarele companii românești: Accesa – www.accesa.eu Fortech – www.fortech.ro IT Six Global Services – www.itsix.com Lasting Software – www.lastingsoftware.com Renovatio IT Solutions – www.renovatio-solutions.ro Ropardo – www.ropardo.ro Total Soft – www.totalsoft.ro Agenda evenimentului constă în prezentări despre industria IT din cele 2 țări și prezentări ale companiilor, întâlniri 1 la 1 între companiile participante din ambele țări, precum și vizită la Cluster-ul IT din Viena.

Romanian Software Outsourcing Index – lansare înscrieri aplicație online

Datorită interesului crescut acordat catalogului Romanian Software Outsourcing Index, aflat la prima ediție în 2013, am hotărât deschiderea înscrierilor pentru varianta digitală a acestuia, respectiv aplicația online de pe situl www.anis.ro/rsoi. Profilul de pe aplicația online va fi promovat pe aceasta timp de 6 luni, în perioada aprilie-octombrie, până la publicarea noii ediții a catalogului Romanian Software Outsourcing Index 2014.

România la CeBIT 2014: 17 companii în standul național

    România va fi prezentă cu pavilionul naţional la CeBIT 2014, cel mai important eveniment internaţional de expoziţii şi conferinţe dedicate profesioniştilor din domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, care se desfăşoară în Hanovra, Germania, în perioada 10 – 14 martie.

Romanian Software Outsourcing Index

ANIS anunță lansarea Romanian Software Outsourcing Index – primul catalog realizat de asociație care include companii dezvoltatoare de software sau furnizoare de servicii asociate la cerere. Catalogul este răspunsul ANIS la nevoia companiilor de promovare comună, la nivel de industrie, dar și de promovare individuală pe piața internațională.