Educaţie


Programul Bursele ANIS 2019 a strâns un fond de premiere de 60.000 euro. Cadrele didactice mai au 4 zile pentru a se înscrie

București – Septembrie 2019 – ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, anunță că a doua ediție a programului Bursele ANIS va premia 12 cadre didactice cu câte 5.000 de euro. Data limită de înscriere este 15 septembrie.

Suntem primii din Europa la exportat tehnologie, dar digitalizarea din țară este scăzută

Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii din România – ANIS – susţine dezvoltarea industriei româneşti de software şi servicii, motor al dezvoltării industriei IT româneşti, pentru dezvoltarea economică a României. Gabriela Mechea, director executiv al ANIS, a explicat într-un interviu pentru Newsweek România care sunt punctele tari ale industriei IT românești, care sunt punctele slabe și ce se poate face pentru a dezvolta domeniul.

Industria tech lansează ediţia 2019 a programului de Burse pentru cadre didactice

  Astăzi lansăm cea de a doua ediție a programului Bursele ANIS, destinat stimulării abilităților de predare ale cadrelor didactice tinere, încurajarii studierii tehnologiilor emergente, precum şi recunoașterii metodelor inovative de predare. Data limită de înscriere este 15 septembrie.     Programul Burse ANIS, a fost lansat în anul 2018 la iniţiativa ANIS şi a reprezentanţilor celor mai puternice centre universitare pentru a stimula eforturile cadrelor didactice şi a tehnicilor de predare inovative, precum şi introducerea în curricula universitară a celor mai noi evoluţii din industrie.

Bioinformatică, Internet of Things, computer vision, cybersecurity, Big Data printre tehnologiile propuse de cadrele didactice premiate la Gala Bursele ANIS

București – Octombrie 2018 – ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, a premiat marți, 30 octombrie, în cadrul primei ediții a Galei Bursele ANIS, zece proiecte inovatoare propuse de cadre didactice tinere, cu vârste cuprinse între 32 și 40 de ani, de la Academia de Studii Economice, Universitatea din București, Universitatea Politehnică din București, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea „Al.

35 de proiecte inovatoare înscrise de cadre didactice la prima ediție a programului Bursele ANIS

București – Octombrie 2018 – ANIS – Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii – anunță înregistrarea a 35 de proiecte inovatoare în cadrul primei ediții a programului „Bursele ANIS”. Principalul obiectiv al programului este de a recunoaște eforturile cadrelor didactice în actualizarea curriculei de specialitate și aducere a celor mai noi tehnologii în atenţia studenţilor.

Invitație la workshop-ul „Parteneriatul student-universitate-companie în industria IT”

ANIS și Universitatea Politehnica din București vă invită la workshop-ul „Parteneriatul student-universitate-companie în industria IT”, în cadrul proiectului IMPULS, cofinanțat din Fondul Social European prin POSDRU – eveniment ce va avea loc în ziua de 30 Octombrie 2014, la  sediul UPB (Splaiul Independenţei nr.

Facultatea de automatica prezinta Brokerage AC&CS 2013

UPB şi ANIS vă invită la Brokerage AC&CS 2013 – eveniment ce va avea loc în ziua de 30 Octombrie 2013, la sediul Facultăţii de Automatică şi Calculatoare şi are ca scop găsirea unor noi modalităţi de colaborare în cercetare între facultate şi companiile interesate în inovare şi dezvoltarea de produse noi.

Masa rotunda in cadrul programului de parteneriat academic-industrie IT&C

Facultatea de Automatică şi Calculatoare, Universitatea Politehnica din Bucureşti, are onoarea să vă invite la o Masa rotundă în cadrul programului de parteneriat academic-industrie IT&C. Intâlnirea va avea loc pe data de 14 martie 2013, de la ora 16:00, în sala EF207, în clădirea Facultăţii de Automatică şi Calculatoare.