Educaţie


Bioinformatică, Internet of Things, computer vision, cybersecurity, Big Data printre tehnologiile propuse de cadrele didactice premiate la Gala Bursele ANIS

București – Octombrie 2018 – ANIS, Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii, a premiat marți, 30 octombrie, în cadrul primei ediții a Galei Bursele ANIS, zece proiecte inovatoare propuse de cadre didactice tinere, cu vârste cuprinse între 32 și 40 de ani, de la Academia de Studii Economice, Universitatea din București, Universitatea Politehnică din București, Universitatea de Vest din Timișoara, Universitatea „Al.

35 de proiecte inovatoare înscrise de cadre didactice la prima ediție a programului Bursele ANIS

București – Octombrie 2018 – ANIS – Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii – anunță înregistrarea a 35 de proiecte inovatoare în cadrul primei ediții a programului „Bursele ANIS”. Principalul obiectiv al programului este de a recunoaște eforturile cadrelor didactice în actualizarea curriculei de specialitate și aducere a celor mai noi tehnologii în atenţia studenţilor.

Invitație la workshop-ul „Parteneriatul student-universitate-companie în industria IT”

ANIS și Universitatea Politehnica din București vă invită la workshop-ul „Parteneriatul student-universitate-companie în industria IT”, în cadrul proiectului IMPULS, cofinanțat din Fondul Social European prin POSDRU – eveniment ce va avea loc în ziua de 30 Octombrie 2014, la  sediul UPB (Splaiul Independenţei nr.

Facultatea de automatica prezinta Brokerage AC&CS 2013

UPB şi ANIS vă invită la Brokerage AC&CS 2013 – eveniment ce va avea loc în ziua de 30 Octombrie 2013, la sediul Facultăţii de Automatică şi Calculatoare şi are ca scop găsirea unor noi modalităţi de colaborare în cercetare între facultate şi companiile interesate în inovare şi dezvoltarea de produse noi.

Masa rotunda in cadrul programului de parteneriat academic-industrie IT&C

Facultatea de Automatică şi Calculatoare, Universitatea Politehnica din Bucureşti, are onoarea să vă invite la o Masa rotundă în cadrul programului de parteneriat academic-industrie IT&C. Intâlnirea va avea loc pe data de 14 martie 2013, de la ora 16:00, în sala EF207, în clădirea Facultăţii de Automatică şi Calculatoare.