ANIS Business Meetings

ANIS lansează un nou concept de evenimente destinate membrilor săi, prin organizarea unei serii de întâlniri de tip masă rotundă, concentrate pe câte un subiect relevant industriei noastre și cu participarea companiilor membre ANIS cât ăi a altor entități direct interesate de sectorul IT românesc.

Aceste întâlniri au ca scop dezbaterea și luarea de decizii asupra unor chestiuni de interes pentru companiile din industria românească de software și servicii și familiarizarea lor cu acest tip de colaborare, menită să descopere modalități de creștere a industriei.

Subiectele pentru întâlniri vor fi agreate împreună cu companiile membre, pentru a asigura o selecție potrivită a temelor de discuție. Orice companie membră poate să propună o temă pe care dorește să o discute împreună cu ceilalți membri ANIS.  Propunerile vor fi analizate de către consiliul director ANIS și echipa executivă și planificate pentru discuții in funcție de interesul manifestat.

ANIS Business Meetings oferă companiilor ocazia să își facă vocea auzită și să contribuie activ la dezvoltarea industriei de software și servicii din țara noastră.


ANIS HR Meetup: Legea Internship vs. Stagii pe Bune

Pe 5 martie, vă invităm la un nou ANIS HR Meetup pe tema „Legea Internship vs. Stagii pe bune”, în cadrul căruia vom discuta despre provocarile generate de Legea Internshipului, în zona de tehnologie. Invitați fireside chat: Anca Grigorescu, Partener bpv Grigorescu Ștefănică vs.

ANIS Meetup: Despre Fiscalitate Si Beneficiile Acordate Angajatilor In Zona Tech

In data de 24 septembrie, va invitam la o noua intalnire marca ANIS Meetup pe teme de fiscalitate, si anume beneficiile acordate angajatilor in zona tech. Specific intalnirilor ANIS Meetup, vom dezbate aceasta tema impreuna cu o echipa de specialisti din domeniu, in cadrul acestei editii formata din Adrian Stoian (Tax Senior Manager) si Silviu Sandache (Director) in cadrul Deloitte Romania.

Dezbatere PIN Magazine – ANIS Meetup Regional

A doua ediție a dezbaterilor PINMagazine este organizată în parteneriat cu ANIS – Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii și are loc la FabLab Iași, pe 26 februarie 2018, începând cu ora 10:00. Temele de discuție de la această dezbatere vor fi implicațiile noului Cod Fiscal în 2018, în special în ce privește transferul contribuțiilor de la angajator la angajat, și respectiv accelerarea „producției” de talente și abilități.

ANIS Meetup: Transferul contributiilor catre angajati. Modificarile aduse de OUG 3/2018, Bucuresti, 27 feb

Date fiind recentele discuții, atât din zona publică, cât și în interiorul asociației, legate de modificările la Codul fiscal, vă invităm la o nouă ediție ANIS Meetup pe tema „Transferul contribuțiilor către angajați. Modificările aduse de OUG 3/2018”. Invitat: Andreea Mitiriță, Tax Director în cadrul PwC România.

ANIS Meetup: Calibrare pozitii Studiu salarial IT&C Dashboard, 23 ianuarie

Continuam discutiile anterioare pentru realizarea Studiului salarial pentru industria IT&C din Romania – IT&C Dashboard, cu un nou ANIS Meetup in care sa calibram pozitiile incluse in Catalogul de Joburi cu pozitiile existente in companii. Scopul studiului este sa genereze informatii dedicate industriei noastre, rafinate atat pe tehnologii, cat si pe nivel de senioritate.

ANIS Meetup: Studiu salarial pentru industria IT&C, 26 oct

ANIS pregătește realizarea următoarei ediții a proiectului de Studiu salarial pentru industria IT&C din România – IT&C Dashboard. Scopul studiului este să genereze informații dedicate industriei noastre, rafinate atât pe tehnologii, cât și pe nivel de senioritate. Ca prim pas vă invităm să participați la o întâlnire ANIS Meetup în care să discutăm edițiile anterioare și să rafinăm cele mai importante componente ale studiului, precum și maparea pozițiilor incluse în Catalogul de joburi.

ANIS Meetup: M&A – oportunitate sau provocare, 17 octombrie

În data de 17 octombrie, de la ora 15.00, vă aşteptăm la o nouă întâlnire ANIS Meetup în care dorim să discutăm despre oportunitatile si provocarile companiilor tech in procesul de M&A. La eveniment îi vom avea invitați pe experţii din cadrul Noerr: Iulian Sorescu – Financial adviser & Partener Noerr şi Cristina Stamboli – Avocat M&A.

ANIS Business Meetings: Poziția ANIS pe marginea Ordinului pentru programatori, 26 aprilie

In data de 26 aprilie, la ora 15.00, vă invităm la o nouă întâlnire pe tema scutirii impozitului pentru programatori, în care dorim să trecem în revistă evoluțiile pe marginea aceastei teme, dar mai ales ce ar trebui să avem în vedere la discuțiile viitoare.

ANIS Business Meetings | Contractul individual de muncă la domiciliu – tips & tricks, 28 martie

ANIS organizează o nouă întâlnire a Grupului de lucru ANIS-HR, în care vom dezbate aspecte din Codul Muncii, referitoare la Contractul individual de muncă la domiciliu. Invitați speciali la această ediție sunt Mihai Voicu, Partner și Catalina Lazar, Managing Associate, din partea ONV Law. 

ANIS Business Meetings | Cursul de schimb valutar – oportunități, riscuri și soluții

ANIS organizează împreună cu MoneyCorp un nou eveniment din seria ANIS Business Meetings cu subiectul Cursul de schimb valutar – oportunități, riscuri și soluții.  Invitat special pentru aceasta ediție este Thomson Reuters.  Evenimentul va avea loc joi, 9 martie, începând cu ora 15:45 și va fi găzduit de Institutul Bancar Roman (IBR), Str.