ANIS Business Meetings

ANIS lansează un nou concept de evenimente destinate membrilor săi, prin organizarea unei serii de întâlniri de tip masă rotundă, concentrate pe câte un subiect relevant industriei noastre și cu participarea companiilor membre ANIS cât ăi a altor entități direct interesate de sectorul IT românesc.

Aceste întâlniri au ca scop dezbaterea și luarea de decizii asupra unor chestiuni de interes pentru companiile din industria românească de software și servicii și familiarizarea lor cu acest tip de colaborare, menită să descopere modalități de creștere a industriei.

Subiectele pentru întâlniri vor fi agreate împreună cu companiile membre, pentru a asigura o selecție potrivită a temelor de discuție. Orice companie membră poate să propună o temă pe care dorește să o discute împreună cu ceilalți membri ANIS.  Propunerile vor fi analizate de către consiliul director ANIS și echipa executivă și planificate pentru discuții in funcție de interesul manifestat.

ANIS Business Meetings oferă companiilor ocazia să își facă vocea auzită și să contribuie activ la dezvoltarea industriei de software și servicii din țara noastră.


ANIS Business Meetings: Poziția ANIS pe marginea Ordinului pentru programatori, 26 aprilie

In data de 26 aprilie, la ora 15.00, vă invităm la o nouă întâlnire pe tema scutirii impozitului pentru programatori, în care dorim să trecem în revistă evoluțiile pe marginea aceastei teme, dar mai ales ce ar trebui să avem în vedere la discuțiile viitoare.

ANIS Business Meetings | Contractul individual de muncă la domiciliu – tips & tricks, 28 martie

ANIS organizează o nouă întâlnire a Grupului de lucru ANIS-HR, în care vom dezbate aspecte din Codul Muncii, referitoare la Contractul individual de muncă la domiciliu. Invitați speciali la această ediție sunt Mihai Voicu, Partner și Catalina Lazar, Managing Associate, din partea ONV Law. 

ANIS Business Meetings | Cursul de schimb valutar – oportunități, riscuri și soluții

ANIS organizează împreună cu MoneyCorp un nou eveniment din seria ANIS Business Meetings cu subiectul Cursul de schimb valutar – oportunități, riscuri și soluții.  Invitat special pentru aceasta ediție este Thomson Reuters.  Evenimentul va avea loc joi, 9 martie, începând cu ora 15:45 și va fi găzduit de Institutul Bancar Roman (IBR), Str.

ANIS Business Meetings | Noul Cod Fiscal – impact si modalitati de implementare, 1 martie, ora 14.30

Următoarea întâlnire de lucru din ciclul ANIS Business Meetings are ca temă noutățile din Codul Fiscal care vizeaza industria de tehnologie – ordinul privind scutirea de impozit pentru crearea de programe de calculator, Stock Option Plan pentru angajati, scutirea de impozit pentru profitul reinvestit, aplicarea acestora si modalitati de implementare.

ANIS Business Meetings: Studiu Salarial IT&C

ANIS reia în 2017 proiectul de realizare a Studiului salarial pentru industria IT&C din România – IT&C Dashboard. Scopul studiului este să genereze informații dedicate industriei noastre, rafinate atât pe tehnologii, cât și pe nivel de senioritate. Ca prim pas pentru anul acesta, vă invităm să participați la o întâlnire ANIS Business Meetings în care să rafinăm cele mai importante componente ale studiului, dar și maparea pozițiilor incluse în Catalogul de joburi cu pozițiile existente în companii.

ANIS Business Meetings | Furnizori privați de formare profesională

  Un nou eveniment din seria ANIS Business Meetings cu tema “Furnizori privați de formare profesională – modalități alternative de educație și recrutare” va avea loc joi, 10 noiembrie, începând cu ora 15:30 la TechHub București (str. Nicolae Filipescu nr.

ANIS Business Meetings| Educatia si piata muncii – cum acoperim nevoia de resurse

Primul eveniment ANIS Business Meetings al sezonului pe subiectul „Educatia si piata muncii – cum acoperim nevoia de resurse” va avea loc marti, 20 septembrie, incepand cu ora 14:30 si va fi gazduita de TechHub Bucuresti – str. Nicolae Filipescu nr.

ANIS Business Meetings | Facilitati pentru cercetare – dezvoltare

Va anuntam un nou eveniment din seria ANIS Business Meetings organizat inparteneriat cu Deloitte Romania cu tema „Facilitati pentru cercetare dezvoltare”, care va avea loc miercuri, 28 septembrie, incepand cu ora 9:30 la TechHub Bucuresti (str. Nicolae Filipescu nr. 39-41, parter).

ANIS Business Meetings la Cluj-Napoca

Organizam o editie speciala a “ANIS Business Meetings” la Cluj-Napoca, dedicata noutatilor privind facilitatile pentru activitatile de cercetare-dezvoltare. Intalnirea este organizata cu sprijinul Deloitte Romania. Intalnirea are loc miercuri, 8 iulie, incepand cu ora 10.00. Evenimentul va avea loc la Hotel Ramada, sala Tonitza (Calea Turzii 43 – 51, Cluj-Napoca).

ANIS Business Meetings | Israel – dincolo de fenomen. Prezentare generală și oportunități, 18 iunie

Organizăm o nouă ediție ANIS Business Meetings dedicată prezentării oportunităților de colaborare dintre companiile din România și cele din Israel. Intâlnirea este organizată cu sprijinul Ambasadei Israelului în România și are loc  joi, 18 iunie, începând cu ora 16.30, la sediul ANIS – Str.