ANIS 4 Startups

La ANIS înțelegem că startup-urile au nevoie de sprijin pentru a putea să învețe, să crească și să pătrundă pe piață cu produsele și serviciile lor.

Am conceput ANIS 4 Startups ca o inițiativă în cadrul asociației care să ajute startupurile să își construiască credibilitatea de care au nevoie în fața clienților; vom implica în această inițiativă atât persoane, cât și companii cu experiență pe piața și din industria IT din România, care sunt gata să contribuie la dezvoltarea sistemului antreprenorial în România.

Startupurile tech din Romania pot beneficia de acest program prin înscrierea ca membru ANIS, în mod gratuit, pentru o perioadă de până la 2 ani. Programul va oferi acces la acces la cursuri, evenimente și networking  cu personalități din industrie, iar startupurile vor beneficia de asemenea de toate ofertele adresate membrilor ANIS.

Pentru mai multe informații referitoare la inițiativa ANIS 4 Startups, vă invităm să luați legătura cu Bogdan Rusu, Business Relationships Manager, bogdan.rusu@anis.ro.

 


B2B Workshop: Cum să faci bani din software

ANIS anunță organizarea workshopului „B2B: Cum să faci bani din software”, pe 22 si 23 mai, la Cluj-Napoca. Întâlnirea este organizată cu sprijinul Cluj IT Cluster și ARIES Transilvania. Workshopul se desfasoara in Sala Icebox (BRINEL), et. I Blvd.