Prezentare proiect Studiu ANIS & Invitatie de contributie financiara

ANIS doreste sa realizeze un studiu propriu asupra industriei IT romanesti, care sa analizeze structura actuala pe diferitele nise, precum si evolutia acestora pana in acest moment si prognozata.

Informatiile rezultate din studiu vor putea fi folosite atat de companii pentru conturarea strategiilor proprii de dezvoltare, cat si de catre ANIS pentru contributii la directionarea politicilor publice pentru dezvoltarea industriei si respectiv pentru actiuni de promovare a sectorului IT romanesc.

Pentru realizarea acestui studiu, ANIS a contactat deja cateva companii de cercetare de piata specializate pe domeniul nostru si a incercat sa identifice surse de finantare terte.

Dat fiind ca aceste demersuri nu au avut succes, ANIS isi propune sa faca finantarea pentru realizarea studiului din fonduri proprii si cu ajutorul companiilor potential interesate de acest studiu.

Optiunile disponibile pentru companiile care doresc sa se implice financiare in aceasta prima etapa de finantare sunt dupa cum urmeaza :

  • Companiile cu statut de membru      ANIS: 1500 EUR+ TVA /studiu      (pretul final, dupa realizarea studiului va fi de 2000 euro/studiu)
  • Companiile fara statut de      membru ANIS: 2200 EUR+ TVA      /studiu (pretul final, dupa realizarea studiului va fi de 3000      euro/studiu)
  • SPONSORIZARE: 5000 EUR (include studiu + mentionarea logo-ului pe coperta      studiului si in toate materialele de promovare ale acestuia, precum si in      cadrul evenimentului de prezentare publica a rezultatelor studiului).

 Informatii suplimentare sunt disponibile in prezentarea anexata.

Pentru mai multe informatii: Valerica Dragomir, ANIS, v.dragomir@anis.ro.