Post-eveniment: Misiune economică organizată de ANIS la Viena, 4-5 iunie ac

In perioada 4-5 iunie 2014, ANIS a organizat o deplasare de tip misiune economică în Viena, Austria. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Camera de Comerț a Austriei și cu sprijinul Biroului Economic din cadrul Ambasadei României la Viena.

Din delegația română au făcut parte următoarele companii: Ambo Software, Fortech, IT Six Global Services, Lasting Software și Ropardo. Delegația a fost condusă de Valerica Dragomir, Director Executiv ANIS.

Programul delegației a inclus o sesiune de prezentări găzduită la Camera de Comerț din Viena, urmată de întâlniri 1-la-1 între companiile românești și cele austriece prezente. In cadrul evenimentului au susținut prezentări :

De asemenea, delegația românească a vizitat Universitatea de Științe Aplicate și Centrul de cercetări din Hagenberg, precum și Parcul de Software din Hagenberg. Programul a inclus o vizită ghidată și discuție cu Prof. DI Dr. Wilhelm Burger, Decanul Universității de Științe Aplicate din Hagenberg și o întâlnire cu Dr. Sonja Mündl, Director al Parcului de Software.
Prezentarea Parcului de software din Hagenberg poate fi descărcată aici: http://www.anis.ro/wp-content/uploads/2014/06/2014-04_Hagenberg_RD_overview_print.pdf

Deplasarea la Viena este proiectul pilot dintr-un program mai amplu de evenimente similare pe care ANIS își propune să le organizeze și care au ca scop promovarea industriei și a companiilor românești de software și servicii pe piața internațională. Finanțarea acestui proiect s-a realizat exclusiv din fonduri private.

Pentru informații actualizate despre viitoarele proiecte similare organizate de ANIS, vă invităm să urmăriți anunțurile prin intermediul Newsletterului ANIS. Pentru abonare, vă invităm să folosiți adresa: http://www.anis.ro/#newsletter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *