Project Management Training – Sesiune Open Martie 2012

Project Management – o necesitate

În contextul climatului de afaceri în permanentă schimbare al lumii contemporane, managerii în general şi managerii de proiect în particular sunt confruntaţi cu sarcina dificilă de a coordona proiecte din ce în ce mai complexe, având la dispoziţie bugete şi resurse limitate. Pentru a evita repetarea unor activităţi, întreruperi şi întârzieri, managerii de proiect au nevoie de metodologii cu valoare dovedită, de unelte şi tehnici avansate pentru a putea controla în mod efficient evoluţia proiectelor în acest context în permanentă schimbare.

PMSolutions – o soluţie

PMSolutions este o firmă independentă de consultanţă de management şi tehnologie. Cu toate că baza noastră de competenţe s-a dezvoltat permanent, PMSolutions este recunoscută în special pentru excelenţa în Project Management, unde portofoliul nostru de proiecte de succes este cea mai bună carte de vizită. Ne ghidăm după principiul că înainte de a fi profesor trebuie să fii un practician de succes, iar ceea ce ne difierenţiază este:

Specializarea în project management – ‘core competence’

Experienţa practică de coordonare şi implementare a unor proiecte cu bugete de zeci de milioane de Euro

Certificarea internaţională a managerilor de proiect şi peste 10 ani de experinţă practică

Experienţa instruirii a peste 600 de angajaţi ai unor companii de succes: UPC-Astral, Coca-Cola, Interbrew, Oracle, Ministerul de Finanţe, ANIAP, ECDL, IndSoft, Dorsum Software, SBSol, Interact …

– Portofoliu complet de cursuri: introductive, pregatitoare pentru certificare internaţională, cu certificarea Ministerului Muncii

Trainer-ii PMSolutions – experienţă practică Cu peste 10 ani de experineţă practică în managementul proiectelor, în implementarea structurilor Project Office şi după instruirea a peste 600 de candidaţi (inclusiv în cadrul unor programe de Master în Project Management), trainer-ii PMSolutions sunt nu numai profesori  cu experienţă, dar şi practicieni de succes:

Cătălin Hristea – a susţinut examenele de certificare în Marea Britanie şi este Project Manager certificat de British Computer Society – ISEB. Având peste 10 ani de experienţă în industria IT, Cătălin a condus implementarea unor proiecte complexe, de anvergură naţională. În ultimii 7 ani s-a dedicat carierei de consultant şi a devenit un avocat al performanţei prin project management. Experienţa sa include atât lucrul în companii multinaţionale, cât şi pentru clienţi din sectorul public.

Cătălin Tiseac – este primul şi singurul Director de Proiecte certificate IPMA nivel A din România şi absolvent Open University UK. Având o experienţă de peste 20 de ani de lucru în medii publice şi private şi coordonând departamente ale unor mari firme multinaţionale, Cătălin este un project manager format prin experienţă practică. Având experienţă atât în industria IT cât şi în Construcţii şi managementul investiţiilor, Cătălin este şi un trainer talentat, care foloseşte atât exemple personale cât şi exerciţii practice pentru a susţine aspectele teoretice pe care la predă. Cătălin susţine cu succes unul dintre cele mai apreciate cursuri din cadrul programului de Master în Project Management administrat de ASE: metodologia Prince II.

Prezentarea cursurilor

Project Management Basics: Durata 2 zile, perioada 26 Martie – 27 Martie 2012, pret 190Eur + TVA. Descriere: curs de bază, dedicat tuturor celor care lucrează sau care coordonează echipe de proiect şi care trebuie să deprindă atât vocabularul de project management, cât şi noţiuni fundamentale despre: Organizarea proiectelor, Planificare, Monitorizare şi control, Pregătirea unui Plan de Proiect, Managementul Riscului, Raportare şi Managementul Schimbării.

Project Management Practitioner: Durata 4 zile, perioada 26 Martie – 29 Martie 2012, pretul cursului este de 390 Eur + TVA.  Descriere curs: curs dedicat celor care doresc sa-si aprofundeze cunostintele de project management cu notiuni despre: Managementul Riscurilor, Managementul Financiar, Managementul Calitatii, Managementul Schimbarii, Managementul Resurselor Umane, Aspecte Juridice si Comerciale

Project Management Certification: Durata: 5 zile + pregătire lucrare scrisă, perioada 26 Martie – 30 Martie 2012, preţ 490 Eur + TVA.  Descriere: curs dedicat tuturor project managerilor cu experineţă practică, care doresc obţinerea unei certificări formale a cunoştinţelor şi a experienţei lor. Se poate opta pentru certificare IPMA (acest curs este certificat de către APMRo-Asociaţia Project Management România, iar absolvirea sa permite participanţilor înscrierea la examenul de certificare organizat de APMRo-filiala IPMA din România. Costul examenului de certificare nu este inclus în preţul cursului şi trebuie achitat separat către APMRo odată cu înscriere la examenul de certificare)  şi/sau certificare din partea Ministerului Muncii (cursul este certificat şi ca program de formare profesională de către Ministerul Muncii).

Pentru înscrieri şi detalii cu privire la prezentarea cursurilor şi absolvire contactaţi: Ioana Hristea, ioana.hristea@pm-solutions.ro, tel. 021.210.88.10.

Membrii ANIS, AMCOR, ANIAP beneficiază de reducere de 10%. Pentru inscrieri pana pe data de 01.03.2012 se acorda reducere de 10%.