PM Solutions – Training Project Management

PM Solutions – companie membră ANIS – organizează Project Management Training, cursuri programate în lunile mai și iunie 2011.

Prezentarea cursurilor

Project Management Basics

Perioada: 23 Mai – 24 Mai 2011

Durata: 2 zile

Descriere: curs de bază, dedicat tuturor celor care lucrează sau care coordonează echipe de proiect şi care trebuie să deprindă atât vocabularul de project management, cât şi noţiuni fundamentale despre: Organizarea proiectelor, Planificare, Monitorizare şi control, Pregătirea unui Plan de Proiect, Managementul Riscului, Raportare şi Managementul Schimbării.

Preţ: 200 Euro + TVA

Project Management Practitioner

Descriere curs:curs dedicat celor care doresc sa-si aprofundeze cunostintele de project management cu notiuni despre: Managementul Riscurilor, Managementul Financiar, Managementul Calitatii, Managementul Schimbarii, Managementul Resurselor Umane, Aspecte Juridice si Comerciale

Durata: 4 zile

Perioada: 23-25 mai si 02 iunie 2011

Pretul cursului este de 400 Eur + TVA

Project Management Foundation

Perioada: 23 Mai – 25 Mai 2011 si 02 iunie-03 iunie 2011

Durata: 5 zile + pregătire lucrare scrisă

Descriere: curs dedicat tuturor project managerilor cu experineţă practică, care doresc obţinerea unei certificări formale a cunoştinţelor şi a experienţei lor. Se poate opta pentru certificare IPMA (acest curs este certificat de către APMRo-Asociaţia Project Management România, iar absolvirea sa permite participanţilor înscrierea la examenul de certificare organizat de APMRo-filiala IPMA din România. Costul examenului de certificare nu este inclus în preţul cursului şi trebuie achitat separat către APMRo odată cu înscriere la examenul de certificare)  şi/sau certificare din partea Ministerului Muncii (cursul este certificat şi ca program de formare profesională de către Ministerul Muncii).

Preţ: 500 Euro + TVA

Vă reamintim, membrii ANIS beneficiază de o reducere de 5% din prețurile de listă.

Pentru detalii suplimentare și înscrieri: persoană de contact – Ioana Hristea, ioana.hristea@pm-solutions.ro, tel. 021.210.88.10.