Peste 40 de sesiuni organizate în 7 track-uri paralele, susținute de speakeri români și internaționali și acces gratuit pentru participanți, în cadrul Codecamp București

Sâmbătă, 10 noiembrie, la Universitatea Politehnică din București va avea loc prima editie Codecamp București, una din cele mai mari conferințe IT din România, unde sunt asteptați peste 1000 de participanți – preponderant profesioniști IT, dar și studenți și alte persoane interesate de tehnologie.

Anul acesta, în cadrul conferinței vor fi discutate teme din zona AI & Machine Learning, IoT, Web Development, Architecture & Software Development, Testing, Cloud, Mobile, Management & BA, Startup & Entrepreneurship, de către speakeri de renume, internaționali și români, cum ar fi Dino Esposito, Idan Cohen, Ciprian Jichici, Henk Boelman și Anca Bundaru.

Toate detaliile despre speakeri și agendă pot fi accesate pe site-ul conferinței: bucuresti.codecamp.ro.

Evenimentul este gratuit pentru participanți, iar inregistrarea se poate face aici: bucuresti.codecamp.ro/#register

Conferința este precedată de două zile de Masterclasses pe 8-9 noiembrie, susținute de Dino Esposito și Victor Rentea.

Codecamp s-a născut în 2008, la Iași și este cea mai mare comunitate de IT din România. După un parcus de 11 ani de promovare și stimulare a industriei IT din România, Codecamp a ajuns la un număr de 12 conferințe organizate în 8 orașe diferite în 2018, crescând de la an la an, în edițiile din ultimii ani având peste 1000 de specialiști la fiecare eveniment.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *