Parteneriat ANIS – Noerr pentru consultanta privind initiative fiscale, legislative si de politici publice

Pentru o perioada de 6 luni, in perioada 1 iulie – 31 decembrie 2014, ANIS va colabora cu compania de consultanta Noerr , pe cateva initiative fiscale, financiare si legislative cu scopul de a evalua modul in care asociatia noastra crea mai multa valoare membrilor nostri in aceste domenii. Colaborarea porneste de la cateva solicitari concrete primite din partea dumneavoastra si iar implicarea companiei de consultanta in aceste initiative este voluntara, la propunerea noastra.

Va solicitam atentia asupra a doua puncte:

1.      Prezentarea schemei de ajutor de stat disponibila prin H.G. nr. 332/2014 , 14 iulie 2014, ora 16:00
Schema incurajeaza investitiile pentru dezvoltarea regionala, pentru intreprinderile mici si mijlocii care intentioneaza crearea a minimum 20 de noi locuri de munca. In cadrul acestui eveniment, echipa de consultanti va prezenta schema de ajutor de stat si va oferi exemple de aplicare.
Va invitam la acest eveniment, fie ca va propuneti sa aflati mai multe despre aceasta schema/sa aplicati, fie ca doriti sa oferiti feedback cu privire la potentiale alte scheme de ajutor mai potrivite profilului companiei dvs.

Intalnirea va avea loc la sediul Microsoft Romania- Piata Presei Libere nr. 3-5, City Gate South Tower, et. 2. (Parcarea pentru vizitatori este disponibila la nivelul -3).

Inscriere: Evenimentul se adreseaza exclusiv membrilor ANIS. Participarea la eveniment este gratuita, insa este conditionata de confirmare in prealabil. Daca doriti sa participati online, acest lucru este posibil. Semnalati-ne acest lucru si vom reveni cu un link de conectare catre dvs.
Pentru confirmari si alte informatii : Valerica Dragomir, valerica.dragomir@anis.ro .

2.      Propuneri concrete pentru noi initiative fiscale, legislative si de politici publice
Va invitam sa ne contactati in iulie cu noi solicitari concrete pe care sa le acoperim in toamna acestui an. Doua astfel de exemple au fost furnizate de firma HAMOR Soft, membra ANIS, cu privire la includerea cheltuielilor IT ca eligibile pentru scutirea de impozit a profitului reinvestit si la codurile CAEN acceptate in proiecte finantate cu fonduri europene. Pentru ambele solicitari vom avea un update in luna iulie.