Organizare stagii de practica: Stagii pe Bune – o 9 ediție

stagii pe buneProgramul Stagii pe Bune a devenit în cei nouă ani de activitate un punct de reper în anul universitar fiind cunoscut pe scară largă de studenții de la facultățile cu profil de IT precum și de companiile ce activează în acest domeniu.

Stagii pe Bune facilitează studenților găsirea unei oferte de stagiu pe perioada verii și facilitează companiilor mediatizarea pozițiilor proprii de stagii către studenți.

Eveniment de prezentare a stagiilor în București

Pe 16 martie va avea loc în Facultatea de Automatică și Calculatoare din București un eveniment de prezentare a pozițiilor de stagiu din principalele companii de IT din București.

Evenimentul va consta în prezentări tehnice ținute de experți din companii, viitori mentori ai stagiarilor. Aceștia vor descrie stagiile din punct de vedere tehnic astfel incât viitorii stagiari să poată aplica în perfectă cunoștință de cauză. La prezentări pot participa și stagiari de anul trecut care vor putea răspunde la întrebări despre ce a reprezentat experiența de stagiar pentru ei.

Tot în cadrul acestui eveniment vor exista standuri de prezentare ale companiilor participante, sesiuni de discuții individuale student-companie pe bază de programare, consultanță HR de specialitate pentru studenții ce doresc să-și îmbunătățească modul de prezentare al CV-ului/scrisorii de intenție sau care doresc sfaturi pentru interviu.

La eveniment vor participa companiile ce sunt partenere in programul Stagii pe Bune (partener principal, partener de categorie, partener local).

Pentru mai multe detalii privind ofertele de parteneriat/sponsorizări şi participarea la evenimente vă invităm să luaţi legătura direct cu dl. Vlad Posea – vlad.posea@stagiipebune.ro.

SURSA: Stagii pe Bune