Oportunitate de participare la Torino Software and System Meetings, 8-9 mai

Piemonte Agency for Investments, Export and Tourism  este o organizație non profit cu sediul în Torino (Regiunea Piemont, Nord-vestul Italiei) finanțată de Administrația regională Piemonte, EU și camerele de comerț locale.

Proiectul ICT Think-Up www.thinkupict.org   reprezintă aproximativ 80 de IMM-uri și centre de cercetare din Piemonte, specializate în diverse sectoare și subsectoare ITC, care oferă servicii variate și furnizează servicii flexibile, customizate și integrate. IMM-urile sunt deja active pe piața internațională, iar scopul Agenției este să îi ajute să își crească prezența internațională.

Agenția colaborează cu universitățile din regiune, cu cele 6 parcuri R&D și alte 380 de organizații de la laboratoare, la incubatoare și innovation hubs și este implicată în atragerea și dezvoltarea de proiecte, produse și servicii pentru IMM-uri, corporații, organizații publice etc.

Următorul eveniment anunțat de organizație este TOSM – TORINO SOFTWARE AND SYSTEM MEETINGS și va avea loc pe 8 și 9 mai, în Torino.

Evenimentul are loc în parteneriat cu

  • International Book Fair of Torino – http://en.salonelibro.it/  – care are loc între 8 și 14 mai și
  • Landscape 3.0 –  un eveniment în care tehnologia se va implica în promovarea și managementul moștenirii culturale și peisajului regiunii

La eveniment sunt invitați sa participe invitați internaționali – (international purchase managers / buyers, parteneri, organizații publice, integratori) în scopul de a întâlni companii din regiunea Piemonte, centre de cercetare și universități pentru evaluarea posibilităților de colaborare.

Serviciile oferite de agenție:

  • Agenda B2B personalizată de întâlniri cu companii și institute de cercetare piemonteze, conform profilelor invitaților internaționali, cererilor și caracteristicilor lor
  • Cazare și mese incluse pentru 2 sau 3 nopți, în funcție de agenda de întâlniri
  • Transfer de la și către Aeroportul internațional din Torino
  • Vizite individuale la incubatoare, centre de cercetare, laboratoare și universități
  • Asistență completă pentru logistica și aranjamente de călătorie

TOSM este organizat în colaborare cu: Torino Wireless Polo ICT

Dacă firma pe care o reprezentați este interesată să participe la acest eveniment, vă invit să completați formularul de selecție. Formularul poate fi descarcat aici: http://www.anis.ro/wp-content/uploads/2014/04/INTERNATIONAL-KEY-PLAYER-PROFILE-FORM-TOSM-2014-1.docx 

Pentru mai multe informații, vă invit să luați legătura cu Marco Visentin, Business Consultant, Think Up – Advanced ICT solutions from Torino Piemonte, PIEMONTE Agency for Investments, Export and Tourism, Tel. +39 3371106365, Fax:  +39 0116965456, E-mail mv.thinkup@centroestero.org

In măsura în care organizatorii selectează un număr semnificativ de companii românești, ANIS poate organiza o participare de grup. Vom rămâne în contact cu organizatorii pentru a stabili mai multe detalii.