Oportunitate de participare de grup la Apps World

La recomandarea colegilor de la Camera de Comerț Britanică-Română – BRCC, vă lansăm invitația de a participa ca vizitatori la Apps World – eveniment care are loc pe 12 și 13 noiembrie în Londra.

După succesul de anul trecut, organizatorii se așteaptă la 300 de expozanți și la peste 12.000 de vizitatori din tot ecosistemul de aplicații, incluzând dezvoltatori, marketeri, operatori de telefonie mobilă, producători de echipamente, furnizori de platforme și profesioniști din industrie.

Opțiunile și taxele de participare la eveniment sunt listate pe site, la adresa https://www.apps-world.net/europe/register/select-your-pass.
Veți regăsi de asemenea informații despre diferitele secțiuni și beneficiile legate de participare la acestea.

Așa cum am agreat cu colegii de la BRCC, în măsura în care vom reuși să avem un grup minim de 5 companii interesate de participare, putem obține discount-uri pentru bilete și mai ales putem organiza un mic program de întâlniri în cadrul conferinței.

Vom beneficia atât de sprijinul reprezentanților locali din rețeaua BRCC, cât și de asistența Ambasadei României la Londra.

Pentru a putea organiza din timp diferitele aspecte, dacă sunteți interesați de participarea la eveniment, vă rugăm să trimiteți un scurt mesaj către dna. Valerica Dragomir – valerica.dragomir@anis.ro, indicand numele si adresa de mail a persoanei care va participa din partea companiei dvs.

Termen pentru confirmare: vineri, 24 octombrie, ora 12:00.