OpenAgile prelungeşte termenul de înscriere la preţuri promoţionale

Organizatorii OpenAgile Romania anunţă prelungirea termenului de înscriere la preţuri promoţionale – „early bird” – până la data de 5 mai 2010.  De asemenea, Vlad Stan, angel investor & online entrepreneur, s-a alaturat echipei de vorbitori a OpenAgile si va vorbi la eveniment despre ce a învăţat în Sillicon Valley – în principal legat de Lean Business & Agile.
 
Conferinţa OpenAgile va ajuta organizaţiile care depind de software – de la start-up-uri până la cele care construiesc produse software complexe, sisteme sau servicii – să aplice gândirea Agile & Lean în întreaga companie.
 
Gândirea Agile & Lean se aplică: la a livra continuu valoare de business; pentru adaptarea la condiţiile schimbătoare ale pieţei ; în gestiunea riscurilor; pentru îmbunătăţirea predictabilităţii; la creşterea flexibilităţii; pentru reducerea variabilităţii şi pentru creşterea ROI (Return On Investment) a investiţiei în software.
 
Cea de-a doua ediţie a Conferinţei OpenAgile din România va avea loc în 14 şi 15 mai 2010, în Bucureşti. Cei interesaţi mai au ocazia doar până pe 5 mai 2010 să beneficieze de înscrieri la preţuri promoţionale. De asemenea, beneficiază de reduceri înscrierile de grupuri din cadrul aceleiaşi companii, membrii comunităţii Agile şi companiile membre ARIES. Preţul biletelor include participarea la cele două zile de conferinţă, la workshopuri şi standurile aferente, participarea la discuţiile din cadrul OpenSpace, precum şi pauzele de cafea şi mesele de prânz.
 
Adiacent conferinţei, Janet Gregory, David Hussman şi Michel Goldenberg îşi vor împărtăşi experienţa privind diverse practici Agile în cadrul unor training-uri care vor avea loc în Bucureşti şi Cluj.

Sursa: Open Agile preluat de Agora

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *