Open Day la biroul ANIS – vineri, 10 mai, începând cu ora 10:30

Așa cum vă anunțam, de la 1 mai 2013 biroul ANIS s-a mutat într-o nouă locație.

Ne dorim ca prezența ANIS în cadrul comunității să fie semnificativă și să creștem interacțiunea atât cu membrii și cu partenerii  asociației, dar și cu alte companii și organizații interesate de activitatea și proiectele noastre.

De altfel, mutarea sediului asociației face parte dintr-un proces mai amplu de împrospătare a imaginii ANIS, pentru alinierea cu obiectivele și strategia pe termen mediu și lung. Acest proces va continua cu un proces de redesign pentru logo și refacerea sitului asociației, pentru a reflecta cât mai corect și detaliat activitatea și proiectele asociației.

Prin urmare, ne face plăcere să vă invităm la Open Day la biroul ANIS  – vineri, 10 mai, începând cu ora 10:30.

Intâlnirea va fi găzduită de Andrei Pitiș, Președintele ANIS. Sub rezerva confirmării, pe parcursul zilei vă veți putea întâlni și cu o parte dintre membrii Consiliului Director al ANIS. Bineînțeles, echipa executivă a asociației vă stă la dispoziție pe parcursul întregii zile, cu informații despre activitatea și proiectele noastre curente și viitoare.

Vă reamintim noua noastră adresă: Str. Nicolae Filipescu nr. 39-41, Clădirea Palazzo Italia, et. 1, Sector 2, București (Google Maps : http://goo.gl/maps/ujXvN)

Intâlnirea va avea un caracter informal, însă ca să ne putem pregăti corespunzător, vă rugăm să ne anuntați vizita dvs. printr-un scurt mesaj. Persoana de contact: Iulia Pascu, iulia.pascu@anis.ro.  

Câteva imagini în premieră de la noul sediu:

birou1birou2 sala1

sala2

Vă invităm să urmăriți situl și Newsletterul electronic al asociației pentru noutăți.