Nu rata ediția de anul acesta a Școlii de Vară PC World

Școala de vară PC World (22 – 27 August, Kosharitsa, Bulgaria) anunță ultimele zile de înscrieri  și un număr limitat de locuri – în cazul în care nu te-ai hotărât, mai ai timp să o faci. Una dintre condițiile de bază este să fii tânăr și pasionat de tehnologie, așa că alătură-te grupului nostru și înscrie-te la www.scoalavara.ro.

Mobile Apps & Tech
Cu un accent pe zona de dezvoltare, îmbinând elemente tehnice și de programare, ziua dedicată Mobile Apps a fost gândită astfel încât să răspundă preocupărilor pe care tinerii dezvoltatori le au în momentul de față. Dan Romescu, cunoscut pentru implicarea în dezvoltarea și susținerea comunităților de Mobile Dev, și Aurelian Popa, fondatorul comunităților Ronua și IT Bord, vor aduce în secțiunea de Mobile Apps cele mai interesante topicsuri atât prin prisma dezvoltării de aplicații mobile, cât și prin prisma aplicațiilor web pentru browserele mobile.

Pentru mai multe detalii accesați http://www.computerworld.ro/stiri/nu-rata-editia-de-anul-acesta-a-scolii-de-vara-pc-world.

Sursa: ComputerWorld