Nouă serie de proiecte „Sondajele ANIS”

Dupa iniţiativa reuşită din luna noiembrie 2011, ANIS anunţă lansarea unei noi linii de proiecte dedicate membrilor “Sondajele ANIS”.

Prin această iniţiativă orice companie membră a asociaţiei poate beneficia de asistenţă din partea echipei executive în construirea şi aplicarea unui chestionar în rândul membrilor pe teme de interes pentru industrie sau pentru compania respectivă.
 
Principii generale:
• Identitatea companiei care comandă studiul va fi dezvaluită doar cu acordul expres al acesteia.
• Datele de identificare a companiilor şi respondenţilor vor fi accesate exclusiv de către echipa executivă ANIS şi exclusiv în scopul transmiterii rezultatelor prelucrate.
• Rezultatele prelucrate vor fi transmise de ANIS către toţi membrii în formate anonimizate.
• Rezultatele brute vor fi transmise către compania care a solicitat survey-ul în formate anonimizate.
 
In funcţie de gradul de implicare a echipei executive în execuţia proiectului şi de complexitatea acestuia, ANIS va percepe pentru acest serviciu o taxă între 200 şi 500 Eur +TVA.

La începutul săptămânii viitoare vom anunţa deja primul proiect din această serie – un sondaj care vizează beneficiile medicale acordate de companiile din domeniul IT.

Dacă firma pe care o reprezentaţi este interesată să realizeze un asemenea proiect prin intermediul ANIS, vă invităm să luaţi legătura cu Valerica Dragomir, Director executiv, v.dragomir@anis.ro, 021-312.1397, 0740.140.505.