newAD Communication devine NNC Services

newAD Communication, compania de consultanţă în marketing şi management, anunţă rebranding-ul pe piaţa din România. Noul nume al companiei este NNC Services, începând cu data de 15 aprilie 2010. La aproape un an de la lansarea serviciilor sale de consultanţă în marketing pe piaţa din Statele Unite, sub brandul NNC Services, compania îşi unifică brandul la nivel global.

Această redenumire este menită să susţină strategia pe termen lung de globalizare a operaţiunilor companiei, care se va orienta exclusiv spre proiecte de consultanță pe piețele externe. Noul brand va contribui la comunicarea unitară a imaginii şi serviciilor companiei pe pieţele pe care aceasta activează.

newAD Communication a crescut semnificativ în ultimul an, având în acest moment o echipă consolidată de 13 consultanţi în management și strategie de afaceri, marketing, PR şi comunicare, precum și generare de oportunităţi de afaceri. Compania va lansa și două linii de servicii automatizate, care să susțină nevoile clienților săi externi.

De asemenea, numărul clienţilor s-a dublat în ultimul an, compania vizând atragerea unui număr crescut de proiecte externe și dublarea cifrei de afaceri din 2010 până la aproximativ 600.000 de euro.

În urmă cu mai puţin de un an anunţam lansarea noastră cu servicii de consultanţă în afaceri, outsourcing de marketing şi generare de lead-uri pentru companii B2B care operează pe piaţa nord americană şi în Europa de Vest. Rezultatele acestei extinderi au fost foarte bune și am reuşit să atragem clienţi și proiecte interesante din SUA şi din Vestul Europei. Este un semn de sănătate privind statutul şi etapa de evoluţie a companiei la momentul actual, şi este înca un moment în dezvoltarea companiei pe care îl marcăm cu brio”, declară Loredana Niculae, Manager Partner NNC Services.

Pentru mai multe detalii vizitaţi site-ul http://www.nnc-services.com/home.html

Pentru întrebări şi informaţii de presă, vă rugăm contactaţi:

oana.burghelea@nnc-services.com

PR & Communication Unit

NNC Services

P: + 4 07 53 08 82 69

F: + 4 (021) 313 56 85

Despre NNC Services

NNC Services, cunoscută anterior sub denumirea newAD Communication, este o companie de consultanţă în marketing şi management, fondată în anul 2006. Compania oferă soluţii complete pentru dezvoltarea companiilor B2B din domeniile IT şi servicii, folosind instrumente de strategie eficiente şi demonstrate.

În activitatea sa, compania integrează strategic soluţii de marketing cu scopul de a garanta rezultate măsurabile la nivel de afacere şi vânzări. NNC Services se bazează pe o experienţă bogată în dezvoltarea programelor de management, marketing şi comunicare. Consultanţii NNC oferă soluţii pentru alegerea celor mai bune strategii de afacere – prin servicii de Consultanţă în Marketing B2B, Marketing Outsourcing şi Generare de Leaduri. Compania are în portofoliu clienţi precum OSF Global Services, IP Devel, Techteam Akela, Ensight, InCrys, PRAS, Arnia Software, Nexus, Edata, Rilvan.

NNC Services este membru atestat naţional AMCOR – membru FEACO (European Federation of Management Consultancies Association) şi ICMCI (International Council of Management Consulting Institutes), implicându-se activ în creşterea nivelului de profesionalism în domeniul consultanţei de management.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *