Mulțumim tuturor celor care au participat la Gala ANIS 2015

Din partea Consiliului Director al ANIS și a colegilor mei din echipa executivă a asociației, le mulțumesc celor care au dat curs invitației noastre de a participa la Gala ANIS 2015, eveniment care a avut loc săptămâna trecută.

Salutăm în mod deosebit participarea dnei Secretar de Stat Anca Laura Ionescu, Departamentul pentru IMM-uri din cadrul Ministerului Ministerul Energiei, IMM-urilor și Mediului de Afaceri și dlui Florin Baranga, Consilier în cadrul Ministerului pentru Societatea Informațională.

Ne bucurăm că ne-au putut fi alături reprezentanți ai Ambasadelor si secțiilor comerciale, precum și reprezentanți ai camerelor de comerț bilaterale ale țărilor cu care România are schimburi economice semnificative pentru proiecte IT și nu numai.

Nu în ultimul rând, ne bucurăm foarte multe dintre companiile membre ANIS au fost reprezentate la eveniment și sperăm că Gala ANIS va deveni momentul preferat de întâlnire a comunității noastre.

Vă reamintim că invitatul special al întâlnirii a fost Prof. Ing. Florin Munteanu, din partea Centrului pentru Studii Complexe. Puteți descărca prezentarea dumnealui aici: http://www.anis.ro/wp-content/uploads/2015/01/Florin-Munteanu-prezentare-ANIS-ian2015.pdf

Vă invităm să accesați prezentarea ANIS, care listează cele mai importante proiecte derulate de asociație în 2014, dar si inițiativele aflate în pregătire pentru anul curent: http://www.anis.ro/wp-content/uploads/2015/01/Gala-ANIS-2015_proiecte_final.pdf

Fotografiile de la eveniment au fost deja postate pe pagina de Facebook a ANIS.

Cu această ocazie, ANIS a lansat și o serie de testimoniale despre beneficiile apartenentei la asociație – puteți vedea montajul mai jos.

Așa cum spuneam și la eveniment, începând cu ediția viitoare Gala ANIS va fi ocazia cu care vom onora prin premii cele mai interesante proiecte, dar și contribuții la dezvoltarea industriei locale de software și servicii. Mai multe informații despre înscrieri, criterii și mecanismul de acordare vor fi publicate în a doua jumătate a anului.

Vă mulțumim încă o dată pentru participare și susținere și sper să ne vedem cât mai des la evenimentele organizate de ANIS pe parcursul anului.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *